Eğer görünen yerine yaptırırsan işte o zaman daha çok sorun yaşarsın.Bu tarz insanların askerlik dönemleri hiç kolay geçmez.Çok severler çok.Pilot bölgeler vardır ve oralara sevk edilirler.Ve başlarında da ona göre kişiler vardır.Kısaca piskopat üstler.Eğitimin hiç bitmez yani.(diğer olabilecekleri yazmıyorum tahmin et) Sonra çok başını duvarlara vurursun.(İstisnalar olabilir)
Askerliğimi nerede yaptığımı yazmayayım. Ama aynen böyle oluyor. Askerlik yaptığım tugayda askerlerin %60 ı PDR likti (psikoloji danışmanlık rehabilitasyon). Yani raporlu psikolojik rahatsızlığı olan, psikolojik tedavi görmüş, hap kullanmış, uyuşturucudan sabıkası olan, dövmesi olan, façası olan, kulağı delik, piercingli, sabıkası olan, yetim veya öksüz büyümüş.
Yani tüm arızalar bir aradaydı. Beni de muhtemelen dövmem ve kulağım delik diye verdiler.
Ben çok zorlanmadım. Ama şunu unutmayın askeriyede de hödük astsubay subay çok. Burada piercinge hakaret eden arkadaşlar gibi düşünen bir uzman astsubay tüm askerliğinin içine edebilir.
O yüzden bu tarz hareketleri askerlikten önce yapmayın. Yapacaksanız da iz bırakmayacak yarın bir gün muayenede inkar edebileceğiniz şekilde yapın.