bLackdiamond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakışıyorsa deldir kardeş ama küpe öneririm daha çok. Umarım pişman olmazsın bizde bi hevesle dövme yaptırdık şimdi sıkıldım sildiremiyorum düzelttirmek istemiyorum. Kaldı öyle.
Diyeceğim en güzeli vücudun doğal hali. Hiç bozmayacaksın. Valla yaradan en güzel şekilde yaratmış.
Zaten küpe kullanıyorum.
Saphyr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerek varmı özenti kardeşim.
piercing takacagım diyen mi özenti oluyor acaba yoksa x kişi piercing takmış o takabiliyorsa ben de takarım diyen mi ?? Arasındaki ince çiziye dikkat
frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Akıl fikir verdin desem
Daha önce dediler hocam
cezzaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelıkle profesyonel kişilere ve profesyonel bir mekanda yaptırmanda fayda var.Sağlıgın için
Ek olarak;
Yaş 17 yazıyor ama doğrumudur bilemicem yinede sorayım Askere gittin mi acaba arkadaşım.Piercing,dövme bunlar sorun yaratır.Ve muayene sırasında psikiyatri bölümüne sevk edilirsin.Eğer görünen yerine yaptırırsan işte o zaman daha çok sorun yaşarsın.Bu tarz insanların askerlik dönemleri hiç kolay geçmez.Çok severler çok.Pilot bölgeler vardır ve oralara sevk edilirler.Ve başlarında da ona göre kişiler vardır.Kısaca piskopat üstler.Eğitimin hiç bitmez yani.(diğer olabilecekleri yazmıyorum tahmin et) Sonra çok başını duvarlara vurursun.(İstisnalar olabilir)
İyi düşün arkadaşım.
evet yaşım 17 ve haliyle askerlik yapmadım.Anlatmak istedigini anladım.
sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Getir deleyim...
amacın ne post mu kasıyorsun ?