http://adwords.google.com gir basvur...

Benimde merak ettigim google durup dururken 100TL lik niye desvik reklami gonderiyor kullanan mi yok 100TL de az para degil hani daha once kullanma firsatim olmadi ama bu sefer yine gelmis kullanicam bakalim sonuc ne olucak

wp icin tavsiye;
All-in One Seo Patch Wordpress
all-in one seo patch wordpress - Google Search

Bu seo paketidini yukle ve her ekledigin icerige her ne kadar ozeniyorsan ekledigin keyword, description ve etiketlere de o kadar ozen, etiket demisken sag menude biryerlere etiket bolumu yaparsan yarari olur diye dusunuyorum.

Wp surumunu daima guncel tut saldirilara karsi guvenlikli olabilmek icin hakkinda cok fazla bilgin olmadigi eklentileri kurma, kurmak istedigin eklentiyi iyi arastir bazi eklentiler sitende acik olmasina sebep olur.

Sitenin goruntusu her ne kadar guzel olsada sitenin arkaplani yani seo`suda guzel olmasi gerek 2`si birer iyi dost olmali ..

Sitede ufak bir tur yaptimda ilkokul ogrencileriyle ilgili bilgiler agirlikta gordum. Sinav Oncesi diye bir site acip bence oss yada lgs ogrencilerine yardimci olucak bilgiler yayinlamalisin eger ilkokul ogrencileriyle ilgili birseyler yazmak istiyorsan yada genel bir okul sitesi yapmak istiyorsan ayri bir projeye gir yeni bir domain vs... bu domaini maksimum duzeyde kullan, ve unutmadan sitenle ilgili fikirleri soracagin bolum Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler - Google Fan Webmaster Forum

Kolay Gelsin Umarim iyi yerlere gelirsin