iyi de, arkadaşlar, savcılara vermek nedir? Yani şimdi herkes bir domain için savcılara giderse, ne olacak? Isimtescil koskocaman firma, böyle şeyleri halledemıyor mu? Neden yurtdışında böyle şikayetler için domain suspend etiyorlar da Türkiye de neden yok öyle bir şey? Tabiki para kazanıyorlar, salak mı onlar müşteri kaybetmek, kim bilir, belki o müşterisi çok para ödeyordur onlara, ama yani bir firma için bu çok aip bir şey, zaten ben illa suspended olsun istemedimki, dedim onlara, site sahibi ile iletişim kurun şöyle böyle kopya kaldırın. Ama isimtescil ne yaptı? bana 2 kere yalan söyledi bir: dedi, hosting bizde değil- yalan hosting de onların, 2 yalan - bu diyor yönlendirmedir, o da yalan - kopyadır, çünkü ben sitemi değiştirdikten sonra onların sitesinde sayfa aynı kaldı. anlayacağınız sitemin kodu olduğu gibi kopyaladılar. yaw arkadaşlar ben kopya derdinde değilim, milyonlarca kopya var, ama adsense kodlarımı kopyaladılar, ondan sonra belli olmayan bir trafik çektiler 6000 kişi ve üstü, yani amaçları ne???