Merhabalar arkadaşlar,
Yüksek hitli olmayan, kişisel ve düşük trafikli sitelerimi yayınlayacağım bir adet linux reseller almak istiyorum.
istediğim özeliklere geçmeden önce, benim için özelliklerden bile daha önemli olan birkaç kreteri belirtmek istiyorum.
evet, belki bazı okuyucular gırgıra alacak, gülüp geçecekler, bazıları ise "bu ne be" diyecekler...
arkadaşlar, host alacağım kişinin, samimiyete, güvene, insani değerlere yeterince önem veren bir kişi olmasını arzuluyorum.
tamam, kabul ediyorum, belki basit bir alışveriş olacak, belki ortada büyük bir para dönmeyecek ama, belirttiğim fakterlerin mevcudiyeti bana extra güven verecek.
ne ben ödemeyi 1 gün geciktirmek için arayıp bildirmek yerine ortadan kaybolayım, ne de adam arkamdan laf etsin değil mi?
herneyse, lafı fazla uzatmayayım,
en az 50-75 gb web alanı,
alt özellikler sınırsız,
lokasyon farketmez,
trafiği host satan belirler..
kesinlikle kesinti olmamalı, uptime oranı yüksek, iyi bir sunucu...
normal şartlarda, 5-10 dakikalık kesintileri önemsemem bile. fakat, amerika'da okuyan bir müşterimin okulda o gün ders görüp göremeyeceği, hangi hocalarının olup olmayacağı, dersin kaçta başlayıp kaçta biteceği vs, mail ile bildirilmekte.
bu da, sürekli pop/smtp erişimi, yani kesintisiz server demek...
eğer anlaşacağım kişi de kabul ederse, ödemeyi 3 aylık periyotlarda yapmayı planlıyorum..
yanıtlarınızı pm veya,
cankirca@hotmail.com
adresime mail olarak atabilirsiniz..
ilgi gösterecek herkese şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
not: anlaşıp host alacağım yerden, iyi bir vps alınacak, Ankara baro avukatlarınca..