Gehinnom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu biraz saçma olmuş bence ..

çünkü zaten "ilgi çeken" bişeyin üstüne gidilir bu hayatta. bu durumda ben bir webmaster da olsam, sıradan kullanıcı da, reklam ilgimi çektiyse tıklar siteye girerim.

senin bu çağrın "siteyi beğenip faydalandıysanız reklama tıklayın destek olun" çağrılarına benzemiş. bi yandan reklamveren i zarara uğrattığını unutma
Bence sen mesajı tam okumamışsın aklınca sosyal mesaj veriyosun. Çıkışında çok sert...
BİRİNCİ OLARAK: Söylediklerin saçma çünkü anketin şimdiki sonucuna göre "Reklamları hiç tıklamam, dikkat etemem bile" diyenlerin sayısı 64 ve en yüksek oy da bu seçenekte. Yani insanlar reklamlar iliglerini çekse dahi tıklamayabiliyor.
İKİNCİ OLARAK:
Alıntı
... Ama lütfen işi yasadışılığa dökmeyelim. Sonuçta reklam verenler ödüyor bize bu paraları, onların hakkına girmeden uygun adılar atalım.
diye yazmışım ben, okumadığın için iyi sıkmışsın maşallah.

Bu konuyu lüzumsuz tartışmak için açmadım, katkıda bulunmak için güzel bir fikrin varsa iletebilirsin, biz de sana teşekkür ederiz. Tam oku dostum, tam... okumaktan zarar gelmez

Evet arkadaşlar, fikirlerinizi bekliyoruz. Lütfen ankete de katılın. Sonucunu birlikte yorumlayalım.
İnsanlar reklamlara tıklamıyor bir seferberlik başlatabiliriz, bu eksikliği görüyorsanız lütfen ucundan tutup kaldırmaya yardımcı olun.