Ben sakince yazmıştım eğer seni rahatsız ettiyse yazdıklarım özür dilerim.Kimseyle tartışmam olmadı forumda olmazda 26 yaşındayım burada çocuk gibi laf tartışmasına giremem ters bişi dediysem şahsım adına özür dilerim.Kastettiğim şuydu burda kim ne yazarsa yazdın ben gidip fenerin beşiktaşın konusuna 20-30 mesaj atmam okadar vakit ayıramam oraya bunu atmak için sinirlenmiş olmak gerek bende sakin olalım dedim okadar.Benim bu konuda ki bile kendi takımımın konusunda bile 2. mesajım beni başkalarıyla karıştırma ben holiganlık yapan çocuklardan biri değilim.Eğer yanlış anlaşılmaya sebebiyet vericek tek kelimem varsa genede özür dilerim bartuç bey.
Maç boyu gol kaçmış yazmışım gol olmuş yazmışım geyik geyik yazılar göndermişim biri bişey sormuş cevap vermişim arada fenerli olduğum için adabıyla takılan olmuş adabıyla cevap vermişim benim takılana bozulmadığım gibi takılan kişi de benim cevabıma bozulmamıştır üstüne bastıra bastıra da bu maçın yeri bu konu değil diye yazmışım. Maç bitince de tebrikler demişim eğlence bitmiş olay bitmesi gerekirken yok rep atanı yok mesajımı sayanı yok şusu yok busu, hangi konuya kaç mesaj atacağımı ben başkalarına mı soracağım. Yazdığım mesajlarda rahatsızlık verecek hiçbirşey yok. Yeni gelince fb-gs konusunda tahrik etmeyecek şekilde sadece takılmışım ve üstüne basa basa bu maçın konusu bu değil demişim kaç kere. Kimseye ne bir sataşmışlığım var ne tahrik etmişliğim var. Yeri gelince gs alır bu maçı da yazdığım postlar arasında duruyor maç sırasında. Ben adabımla adam gibi eğlenceme baktım adamgibi postlar attım buraya kimseyi de tahrik etmedim kimseye çıkışmadım hakaret etmedim. Maç bitti tebrik ettim niye hala bitmiyor olay? Bir arkadaş "Bartuc ve trabzonlulara geçmiş olsun" yazmış takılmış hakkıdır sonuçta trabzonluları destekledik yenildi laf mı ettik? Güldüm geçtim ama kendini bilmeyenler neyi hazmedemiyorsa yok repler yok bilmemneler..
Eğlencenize bakın ya, hazmedilemeyecek bir olay yok ortada.
İtle it mi olmak lazım ne yani ben tahrik edici sinirlendirici hakaret eden bir yazıyı çok önce yazamaz mıydım? Ya da GS gol yediğinde "girdimi" vb.. şeyler yazamaz mıydım? Sonra tartışma çıkmaz mıydı? Ben adam gibi eğlenceme baktıkça başkaları aynı şeyi yapmıyor. Sonra suçlu hırslı biz oluyoruz.