Ortada sinirlenecek birşey yokken böyle yazılar sinirlendiriyor işte beni. Adam geliyor benim fenerimin maçına yazıyor çiziyor laf etmiyoruz. Ben de bir kere bu maçın konusuna gelip yazayım dedim maksat geyik olsun diye. Hiçbir mesajımda da ne bir sinir var ne bir hırs var. Maç sonunda da zaten gs'yi tebrik etmişim bir fenerli olarak. Sonra kendini bilmeniz biri gelip - rep atıyor. Ondan sonra yok efendim fb taraftarı gsyi avrupada desteklemiyorda yok şöylede böylede. İnsan gibi tebrik etmek bile suç olmuş yok birde destekleyeyim bu saatten sonra.
Bırakın bu işleri, eğlencenize bakın. Hırsmış bilmemneymiş birşey yoktu ortada ama durduk yere gelip laf eden de ben değilim sizsiniz. Eğlenceme bakmışım kimseye laf sokmuşluğum yok tahrik etmişliğim yok, maçın sonunda da tebrikler demişim hala laf sokup rep atıp bilmemne yapıp adamı tahrik ediyorsunuz, sonra da sakin bilirdik diyorsunuz. Cevap da vermeyecez iyi bi de dönüvereyim şurda isterseniz?
Ben sakince yazmıştım eğer seni rahatsız ettiyse yazdıklarım özür dilerim.Kimseyle tartışmam olmadı forumda olmazda 26 yaşındayım burada çocuk gibi laf tartışmasına giremem ters bişi dediysem şahsım adına özür dilerim.Kastettiğim şuydu burda kim ne yazarsa yazdın ben gidip fenerin beşiktaşın konusuna 20-30 mesaj atmam okadar vakit ayıramam oraya bunu atmak için sinirlenmiş olmak gerek bende sakin olalım dedim okadar.Benim bu konuda ki bile kendi takımımın konusunda bile 2. mesajım beni başkalarıyla karıştırma ben holiganlık yapan çocuklardan biri değilim.Eğer yanlış anlaşılmaya sebebiyet vericek tek kelimem varsa genede özür dilerim bartuç bey.