Bütün mesajlarımı okuyun. Kimseyi ne bir tahrik etmişliğim var ne birşey. Adabımla maç izliyorum trabzonu destekliyorum konuya yazıp takılıyorum. FB GS olayına gelince konunun yeri burası değil diye 500 kere yazdım ona rağmen - rep atanlar çıkıyor. Rep mep bir yana, ben eğlenceme bakarım. Kimseye bir hakaret etmedim kimseyi tahrik etmedim eğlenceme baktım. geçmiş olsun bartuc diyenler var eyvallah burda güzel eğlendik maç bitince de tebrik etmesini bildik. he sizin konunuza yazmamızı istemiyorsanız siz de gelip fb maçının konusuna yazı yazmayın o zaman.
Benim gündüzden dikkatimi çekti aslında sevmediğim için bu tip sataşmaları bişi yazmadım bugün acayip bir mesaj yazma hırsındasın konuya şaşırdım

normalde daha sakin biri olarak biliyordum seni.Boşverin ya gs yi feneri sinirlenmeye birbirimizi kırmaya değer mi al işte geçen sene avucumuzu yaladık beşiktaş şampiyon oldu noldu

bukadar büyütmeyelim bence ufak atışmaları bende severim fenerli samimi arkadaşlarımla da burada espri yapılmıyor millet çete olmuş hurra saldırıyor ondan r10 bünyesinde futbol mevzularına girmiyorum bile nadiren mesaj bırakıyorum.Keşke herşey ufak esprilerle ufak atışmalarla kalsa bukadar sinirlenmesek