2004 İnönü end meslek lisesi - Elektrik bölümü mezunuyum. Fakat elektrikle alakam yoktur ve hayatımdan boşuna akıp giden 3 yılıma hala yanıyorum.

Elektrik bölümü sevmeyerek okudum fakat son yıl staj zamanında ben plan yaparak hayatımı bir nevi kurtardım. Şimdi 4 yıl oldu sanırım. Staj yıllarınızda eğer elektrik bölümünü sevmiyorsanız Bilgisayar tamir v.s işleri yapan yerlerde staj yapın ben bu şekilde yaparak bilgisayar donanım işini öğrendim. O işteyken acemi olarak başladığım internet dünyasına ordaki boş zamanımla ve kazandığım parayla domain alarak siteler açtım. Ordan ayrıldıktan sonra ordan edindiğim çevre ile kısa bir süre 1-2 yerde tasarım,programlama yapan firmalarda çalıştım. Daha sonra kendi işime evden devam ettim.

1-2 yıl boş gezdim ve üniversiteye hazırlanmak için dershaneye gittim. Şuanda da İstanbul Üni. Arkeoloji 3sınıf öğrencisiyim. Hiç anlamadığım adımı söylemekten aciz olduğum ingilizceyi de bu üni yıllarım arasında özel kursa giderek ilerlettim.

Elektrik,Elektronik bölümü okuyorsan dediğim gibi sadece gözlerini kapat ve o 3-4 yılın geçmesini bekle. Asıl eğitim planını ve hayatını ondan sonra için planla.