AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne saçmalıyorsun ya sen ben hasanı tanıdım çok iyi birisi ve herkesin yapabilceğini düşünürüm hasan'ın değil.Ne demek laf o namı değer *********** kelimesi?Sözlerine dikkt et terbiyesizleşme ortada hata varsa vardır.Ama namı değer *********** lafları nedir?Kimsin sen hasanî karalıyorsun?Bu çocuk çok namuslu ve şerefli çocucktur.Kalkıpta namıdeğer *********** diye bu çocuğun ticaret hayatını zedeleyemezsin :@
Ben sana haksızsın demiyorum konunu okumadım bile haklı olabilirsin ama bu çocuck için öyle kelimler kullanman çok çok yanlış.Daha önce hiç sorunu olmuşmu birilerini dolandırmış mı? Neye göre dayanıyorsun namıdeğer *********** diyorsun?
Muhatabım sen değilsin. Sana cevap verip vaktimi boşa harcayamam.

dEsir0us adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuyu uzatmaya gerek yok. İstenmensi durumunda %50 geri ödeme yapılacaktır.
Sen kullanım koşullarını bana gösterdin mi de şimdi böyle kafadan sallıyorsun. Şerefinle ticaret yapsan zaten en başta sen bunu söylerdin. Bana verdiğin taahhüdlerden sonra derdin ki bizim de böyle kurallarımız var diye gösterirdin. Adam gibi bir işletmeci bir yer ile sözleşme imzalayacağı zaman şartname sunar, taahhüdname sunar, sonunda sözleşme imzalar. Sen ancak bol keseden salladın, sonra da parayı alıp üstüne yattın. Hoş senden işletme diye bahsetmek te gereksiz zaten. Kendini şirket sanarsın ama daha vergi levhan yok. Hesabına girip çıkan onca paranın faturası yok. Vergilendirilmemiş kazanç çok. Haram para çok. Senin gibi daha 20 yaşında veled olanlar böyleyse bu ülkenin geleceği ne olacak bilmiyorum artık. Bir de utanmadan Hak ve Eşitlik Partisi Gençlik Kolları’ndasın. Pamukoğlu paşa bilse senin böyle bi ahlaksız olduğunu acaba barındırır mı seni orda?
Neyse, yarın pazartesi. Sabah ola hayrola.
Haa bir de msnde benden laf yiyip kaçmaların yok mu? Çok gülüyorum!
MUHAMMET EMİN TURAN TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KENDİSİNİN ÜYELİĞİ OLMADIĞI İÇİN SİTEYE BEN KOYUYORUM.