teknolojiturk çalışanları bende sizlerin maduruyum r10 dan ricam butur ahlaksız heriflerei bu foruma sokmeamaları ben teknoloji tekinweb den vps aldım 3 gün açık kaldı sonra hiç açıldını görmedim para iade istedim bizim yapicamız bişi yok datacenterin işi dediler şimdide hangi hakla başkalarının faliyet belgesini soruyorlar anlamış değilim istanbulshell olmasaydı hiç bir webim açık olmaz dı şuanda ve hiç bir ücret ödemeden reseller açıldı neden mi sizin yapmış oldunuz pisliği temizlemek için yavşaklar
teknolojiturk çalışanları bende sizlerin maduruyum r10 dan ricam butur *********** adamları bu foruma sokmamaları ben teknoloji tekinweb den vps aldım 1 Hafta açık kaldı sonra hiç açıldını görmedim para iade istedim bizim yapicamız bişi yok datacenterin işi dediler şimdide hangi hakla başkalarının faliyet belgesini soruyorlar anlamış değilim istanbulshell olmasaydı şuan benim makinam olmazdı ekmek kazanamazdım istanbulshelle cok şey borcluyum teşekkür
sizin pisliklerinizi temizleyen adama ne hakla faaliyet belgesi soruyorsunuz ben anlamış değilim!
Sizleri tanımıyorum.Bizden hizmet aldığınızı hatırlamıyorum.Aldığınız hizmetle ilgili IP numaranızı bildirir misiniz?