boşver sana birşey olmasın.
giden bizden değildir
gelende hoşgelir
delikanlı adamsın yapılması gerekeni yapmışsın
zaten kız kalkar öyle 2 cümle ederse o zaten sana yakışmaz imiş bunu anlarsın.
yüreğini ferah tut Allah yardımcın olsun.
Teşekkürler..
Bir bakıma haklısınızda işte unutamıyorum ben.
acaba bu sevdiği kızlarla konuşamamak sürekli zamanını internette geçiren bizlere mi oluyor ?
Bende Aşık oLmuş Söyleyememiştim Bir Aralar . Çoğu Kızla Herşey Konuşabilen Ben Aşık oLduğum Kıza Söyleyememiştim Derdimi Enteresan Bakıyorum Bu Forumda Benden Çok Var

Böyle Düşündüm Bi An .
Ama Sen Git Bence Konuş Bu kadar Yaklaşmışken yani Sonuçlarını Düşün
Söylemesende Unutmaya Çalışcaksın Söyleyip Reddetsede Unutmaya Çalışcaksın ama İşte Kabul Etme İhtimalide Var Bunuda Düşün Bence git . Haaa Diceksin Unutabilirmiyimki ? Unutursun Unutursun .
Bence ondan değil seviyoruz ondandır
Aynı durumdayım, çok seviyorum ama konuşamıyorum

Kız biraz popüler okul içinde, elini sallasa ellisi olayı yani, belki benden 1 yaş büyük onun için belki de salaklığımdan dolayı bir türlü adam gibi konuşamadım kızla
Popülerse işin zor.
Bana göre ;
-| Kızlara kesinlikle birşeyler başlamadan önce ona bağlandığını belli etmeyeceksin.Kız doğası sanırım hemen bi havaya giriyorlar.Sen bu konuda direk golü yemişsin.Mesajlarına cevap vermiyorsa daha fazla üsteleyip mesaj atmanın bir anlamı yok.Bu davranışın seni onun gözünde " BEN UMURSAMASAMDA PEŞİMDE DOLANAN HERHANGİ BİRİ " yapacaktır.
Ayrıca sen yüzüne bunu söylediğinde o cümleleri kurarsa zaten bu açık sözlülük değil kusura bakma ama hayvanlık olur.O zamanda bir ilişkiniz olsa bile sana yaramıyacak bir kız olucağı düşüncesi aklına gelsin.
Son olarak ; Konuşurken rahat ol , ellerini serbest bırak.Zaten cümleye başladığın anda gerisi gelecektir diye tahmin ediyorum.
Başarılar
Haklısın onun bende farkındayım.. Ama 2-3 hafta hiç mesaj atmadığımda oldu.
Kardeşim , sana tek şey söyleyeyim ,
Gitmekte çekiniyorsan şöyle düşün .
Dünyaya kaç defa gelecem ? Ya yarın bu kızı bulamazsam diyecen.Ya yarın ben burda olamazsam diye düşünecen. Ucunda ölüm yok ya kelimesi artık çok sıkıcı gelmeye başladı.
Doktor tavsiyesi , Ne kadar yapmak istediğin ama yapamadığın şey varsa yap , yoksa o kafana dert olur .
Kaç kere konuşmayı denedim görünce dilim tutuluyor.
Kızın arkadaşlarını etkile Yiğit. Sonra seni kıza övsünler. Kendi kız arkadaşlarına da gaz ver biraz. Onlar da seni kıza övsün. Sonra etkileyici bi' bakışla iş tamamdır
Öyle bir kız ki herkesle arkadaşlıkta yapmıyor. Neden dersen çünkü zor biri.
Yaş kaçtı öğrenebilirmiyim?
Girin facebook a kesin üyedir arkadaş olarak ekleyin kabul edecek mi bakalım?
Yaş 17
Face'i yok MSN'e bile girmiyor. İnternetten tamamen uzak yani
Yazının başında daha sevgilisi olduğunu söylemişsin, şuanda var mı yok mu anlamadım ama eğer varsa : o kızın sevgilisinin onu nekadar sevdiğini biliyormusun belki çok seviyor belki kaybetmeyi göze alamayacak kadar çok seviyor bunu söylüyorum ama kendimden yola çıkarak söylüyorum benimde bir sevgilim var ve onu kimseyle paylaşamam eminim herkes öyledir yani tamam sen o kızı çok seviyo olabilirsin ama bence yaptığın yanlış bana göre yanlıs çünkü ben aynı şeyi birisinin benim sevgilime yaptığını düşünmek bile istemiyorum anlatmak istediğimi anlamışsındır ama eğer bir sevgilisi yoksa ve bukadar seviyorsan bence hiç korkma hiçbirşey kaybetmezsin topla kendini ve git konuş kazanırsın kaybetmezsin
Sevgilisiyle ilişkisi devam etseydi söylemezdim zaten. O kadar ******** değilm