Merhaba arkadaşlar biraz önce facebook a girdim ve en üste ingilizce bi yazı vardı onayla dedim bir sayfaya yönlendirdi sayfada hayran sayfası adresini istiyordu ve ne için kurulduğu ve iletişim için msn (Facebook da 40 Bin Kişilik Bir şener şen Sayfam var) Her neyse Doldurdum Onayladım ve bir Mail Geldi Bir sayfaya Yönlendirdi Yönlendirdiği Sayfada
Bazı kullanıcılar geçen hafta boyunca siteye giriş yapmakta zorluk çekiyordu. Bu sorunlar çözümlendi ve bu kullanıcılarımız artık profillerine erişebilir. Sorunun çözümlenmesi geciktiği için özür dileriz.
Filan yazıyordu ve Msn ye bi Mail Geldi oda şöyle
Mail adı : I am the Authentic Representative of the Entity that my Page Represents
Merhaba,
Sorunuz Facebook Ekibi�ne iletildi. Yakında sizinle iletişime geçeceğiz. Bu arada Yardım Merkezi�ni gözden geçirmenizi öneririz (Help Center | Facebook). Sıkça sorulan pek çok sorunun cevabını orada bulabilirsiniz.
Facebook�la iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,
Facebook Ekibi
Sayfaya Girdiğimdede Duvar Yazısının Altında
You must confirm this Page's affiliation with the brand, company, person, or entity that it represents. Please take one of the following actions:
1. Link to your Facebook Page from your official website.
2. Add an email address to your account or another administrator to your Page who has an email address that is officially affiliated with your company or a company authorized to manage your brand (e.g. management company or PR firm).
If you are unable to authenticate your Page in the next three weeks, you may lose the ability to publish stories to your Fans.
Arkadaşlar Bişey Anlayabilen Varmı ? Ben Anlamadım.