Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek için yazımı 5 defa editledim;
Netinternet müşterisi ve müşterisinin müşterisi bakımından r10’nun çok büyük bir kısmını dolduruyor bu nedenle konuya yazanların çoğunluğu Netinternet müşterisi olunca sanki sorun Netinternet’e özel Netinternet ile alakalı bir sorunmuş gibi görünmüş. Sorun Mars ın tamamında kendi müşterilerinde de olan bir sorundu Mecidiyeköy deki datacenter de meydana gelen bir sorundu. Sorunun ne zaman düzeleceğine ilişkin 18:00 gibi bilgi aldık ve müşterilerimize toplu mail gönderdik.
Ayrıca oyun satıcılarına 2 gündür büyük paket saldırılar gelmekte gelen saldırılar nullroute edilmiş durumda bu konuda bu durumdan şikayet etmediği için datacenter’e teşekkür ederiz yine yanlış anlaşılmaması için söylüyorum bu saldırılarla yaşadığınız sıkıntının alakası kesinlikle yoktur.
Genel probemlerde biz soruna müdahale edemeyeceğimizden buraya yazanlar gibi oturup veri merkezinin sorunu çözmesini beklemekten başka bir şey yapamıyoruz bundan dolayı böyle sorunlarda buraya yazanlardan farkımız yok sadece sormakla yetiniyoruz bizim elimizden bir şey gelmiyor bizim hattımızla veya cihazlarımızla ilgili sorun değil çünkü.
Konu ile ilgili yine forumun bu başlığının bağlantısını göndererek destek bileti atıp sorun datacenter’de değil sizdeymiş şeklinde destek biletleri açılmasından ötürü insanların durumu yanlış anladığını görerek yazma gereği duydum Sorun muhtemelen dün söyledikleri gibi 02:00 da düzeltilmiş olmalı.