derinsular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence peşini bırak seni 1 kere terketmiş tekrardan ikna etsen tekrardan çıksan seni ileride yeniden terkeder bunu bile bile yapma derim ben yaptım çok çektim aşkta gurur olmaz derler bence olur gururlu ol ve çıkar at onu hayatından seviyomusun zamanla geçer başka bir kız daha bul ozaman görüceksin herşey çok farklı olucaksın kızlar nankör olur kendilerine aşık ederler sonra terkederler sonra bir başkasıyla çıkarlar o çıktığı kişi ile mutlu olamayınca eski terkettiği kişiye yüz vermeye başlarlar tekrardan çıkabilmek için tekrardan çıkarsın başka hoşlandığı biri olur o ilişki tekrardan biter.
Kısacası söylemek istediğim seni gerçekten seven ve gerçekten sevgini hakedecek birini bul.
Sen onun peşinden koşmaya devam edersen daha çok üzülürsün alkol içmiyosan yakında onada başlarsın hayatından bıkarsın intihar etmek istersin yapamazsın bir köşeye bakar geçmişini düşünüp pişmanlık duyarsın.
O yüzden başka birisini bulmanı öneririm.
Fakat sonuçta senin hayatın benim karışmaya hakkım yok ama yukarıda yazdıklarımı yapmanı öneririm.
eyw kardeş.Sigaraya başladım 1 hafta önce yıllardır herkes tüm arkadaşlarım akrabalarım uzatmalarına rağmen asla almazdım beni çok iyi tanırlar ömür boyu içmeyeceğimden kesin emindiler bende öyle.Ama içiyorum.Şu an damla diye bir kızla çıkıyorum.Çokta seviyorum ama ilknur'u hala unutamıyorum.Umarım dediğin gibi olur
Herşeyi ne bitirdi.Ayrıldığımız zamanlar bunun msnsini herkese kaşar adresi ekleyin diye heryere yaymıştım siz kız olsanız bir daha dönermiydinz bundan sonra?Yaptığım en büyül eşekliğin cezasını çekiyorum.
Şu şarkı snaki beni anlatıyor Login | Facebook
Çünkğü benden sonra beni arkadaşımla aldattı.