Cep telefonunun ekran koruyusu yap emin ol daha çok görürsün...
Bak ben bir dövme yaptırdım 10 sene önce özentiden. Şimdi kimseye dövme önermiyorum. 10 senede sıkıldım. Hem de 50 tane hata buluyorum her baktığımda. Hem de eskimeyecek bir şey başiktaşlıyım diye karakartal çizdirmiştim.
O yüzden resim taşıyacağıne cep telefonun ekran koruyucusu yap. bilgisayarının wallpaperı yap.
Dövme sürekli baktığın ve gördüğün bir şey değildir. Bir süre sonra zaten görmez hale gelirsin. Yaşın da genç dövme yaptırmak için bekle vücudun otursun. Ben 20 yaşında yaptırdım. Üzerine 3 kere kilo alıp verdim deforme de ettim biraz.
Anladım ama sanırım yaptırmayacağım iyi şeyler yazmıyor ama bunu benim sorum işte zevkim için yapmıyorum. İçimden ses günah değil diyor. Belki silinecek malzeme ile yaptırırsam sonradan sildiririm. Sanırım az ara versem iyi olacak. Telefonum ekranına koyamam çünkü 1110 mu ne şunlardan;
Ama dayanıklı telefonlar hep alıyorum diğerleri kırılıp bozuluyor bunu 10 kere yere düşürdüm birşey olmuyor. Fiyatıda ucuz tavsiye ederim burdanda herkese..
Ama bilgisayarın ekranına koaymam iyi olur. İnşallah iyi olur durumum diğer süsten güzel görünmeden öte bir durum arkadaşlar bunu üstüne basarak söylüyorum ben osmanlı buğrasını kimseye güzel görünmek için yapmıyorum zaten göğsü açıkta gezmem

Sadece bunu bilmek hissetmek için..