Açıklaman güzel fakat ben bunu atalarıma tapmak için yapmıyorum ki sadece o dönemler az gözümün önüne geliyor işleyeceğim her türlü günahtan kendimi uzak tutuyorum yani o bana bir engel değil. Ben yine Allah için günahtan uzak duruyorum sonuça baktıgımızda..
O bana vesile olacak sadece bu... Onlar da zaten Allah'ın mücahitleri. Kuranla hareket edenlerdi. O yüzden bunu istiyorum ben yoksa benim aklımdan hiç dövme yaptırmak geçmezdi. Resmi alsam kayboluyor ben bunu kendim için istiyorum yani kendime çeki düzen vermem gerek buda yardımcı olacak. (Bence)
Cep telefonunun ekran koruyusu yap emin ol daha çok görürsün...
Bak ben bir dövme yaptırdım 10 sene önce özentiden. Şimdi kimseye dövme önermiyorum. 10 senede sıkıldım. Hem de 50 tane hata buluyorum her baktığımda. Hem de eskimeyecek bir şey başiktaşlıyım diye karakartal çizdirmiştim.
O yüzden resim taşıyacağıne cep telefonun ekran koruyucusu yap. bilgisayarının wallpaperı yap.
Dövme sürekli baktığın ve gördüğün bir şey değildir. Bir süre sonra zaten görmez hale gelirsin. Yaşın da genç dövme yaptırmak için bekle vücudun otursun. Ben 20 yaşında yaptırdım. Üzerine 3 kere kilo alıp verdim deforme de ettim biraz.