Başlıkta da belirttiğimiz gibi alış-veriş forumu kurmak istiyoruz. Forum ben ve bir arkadaş ile ortak çalışma olacaktır.
Forum içeriği alım-satım üzerine olup herhangi bir
komisyon almayı düşünmüyoruz, buna karşılık site masrafları için makul fiyatlı yıllık bazlı 2 grup ücretli üyelik düşündük.
Size sormak istediğim üyelik yöntemi nasıl olmalı?
Biz düşündük ki
SMS onaylı olursa
Dolandırıcılık gibi durumlar
azalacaktır.
Peki SMS onaylı olmasaydı ne olabilirdi?
1 ) E-mail onaylı ( hotmail,gmail adreslere üyelik verilmese bile, birçok sitede @siteadi.com şeklinde ücretsiz mail hizmeti alınabiliyor. Örn: tnctr )
2 ) Paypal onaylı ( bir seferlik kullanım için farklı bilgilerle hesap açıp, sonra sitede ilk alışverişde birinin canını yakabilir )
3 ) SMS onaylı ( üye olunan telefon kapatılsa dahi illa ki operatör'lerde geçmiş bilgileri olacağı için dolandırıcılar üye olurken 10 defa düşüneceklerdir )
4 ) Başka sitenin üyeliği ile onaylı ( bu sistem şöyle ki R10.net gibi büyük sitelerde de üyelikleri olanları PM yoluyla üyelik onayı /
Ben uydurdum saçma ama 

)
5 ) Site onaylı ( Size ait sitenize size vereceğimiz herhangi bir rastgele kodu ekleyerek onaylama işlemi, örn: adtech )
Bu 5 yöntemden bir veya birden fazlası seçenekli kullanılabilir ve bütün yöntemlerde
ayrıca Admin Onayı gerekmektedir. Sizden gelen fikirlere de açığız. Amacımız dolandırılma riskini minimum'a indirip, daha kaliteli ticaret ortamı sağlamak içindir.