bende ayın 22 sinden sonra windows 7 ye geçebilirsiniz diyo ürün anahtarım bile var
lisansı 22 ekim den sonra kullanabilirsiniz.
peki arkadaşlar laptop larla birlikte gelen orjinal vista lisansı olanlar ücretsiz windovs 7 e geçebilecekmi? yada fark ücreti ödeyerek geçebiliyorsa istedikleri fark nekadar?
eğer lisans yeni ise 1 aydan fazla değilse evet, geçiş hakkı varsa.
dreamveawer kurdum programfiles de bulamadım. denetim masasından programlara baktığımda listede görünüyor ama exe dosyası piyasada yok.
başka bir yere kurmadığınızdan emin misiniz.
Merhaba benim bir sorunum var Windows 7 de Bitlocker şifreleyiciyle taşınabilir Hdd yi şifledim.. Bitlocker bir parola belirledim ve birde recovery key oluşturdu.Ancak Bilgisayara format atmak zorunda kaldım ve keyde beraberinde gitti

Format attıktan sonra şifre sormamaya başladı. Bitlocker şifresini biliyorum ancak hdd yi taktığımda recovery keyi istiyor. Şifre sormasını nasıl halledebilirim veya bir çözümü varmı...
D ye bitLocker yapıp formatta c yi bicimlendirip tekrar windows 7 takarsanız d de işlem yapmaz onun icin biraz zor
(bu konuda bilgim yok)
Merhabalar
Arkadaşlar pc me windows 7 kurdum.
Değerlendirme kopyası 7260 diyor. Birço driverini cdlerimden kurdum. Yalnız ekran kartı ve harici ses kartını tanıtamadım hatta restart attı?
Acaba eksik olan driverları nasıl kurabilirim yardımcı olurmusunuz?
cd den kurmak la hata yapmışsınız

2. hata 7260 kurmanız 7600 kurmanız gerekmekdeydi windows update yaparsanız driverleri kurabilirsiniz.