Macrohosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun eğer dedğiniz gibi 3 gün sonra dönüş yapılıyorsa heleki sorun varken yaptıkları yanlış umarım firmanında bir gerekçesi vardır Saygılar..
Geçmiş zamanlarda firmanın 11 gün sonra cevapladığı çağrıya verdiğim tepki sonucu yazdığı cevap aşağıda. Bu firmanın işini yapmamak için hiç bir gerekçeye ihtiyacı yok arkadaşım.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum sabrım taşmazdı ama benim hangi hosting paketlerini satın aldığımı hangi domain için kullandığımı 3. şahıslara söylemesi beni çıldırttı.

Bu firmadan aynı hosting paketinden iki tane aldım birisini müşterime birisine kendime aldım. Arada 9 gün gibi bir süre farkı var. Müşterime hostingi alırken ödeme iki defa çekiliyor müşterim bunu farkettiğinde firmayı geri arıyor ve firmadan gelen yanıt iki ayrı hosting hesabı aldığım oluyor ve bütün hostinglerimi domainlerimi söylüyorlar.

1 ay sonra müşterimle fiyat konusunda münakaşa ederken sen kredi kartımdan xxx ytl kadar para çaldın sesimi çıkarmadım diye bir karşılık alıyorum müşterimden. Benim adım hırsıza çıkmış var mı bundan öte kayıp?

Bu konuda konu açmak istemedim çünkü hesapları ayrı tarihlerde ayrı kredi kartı hesaplarından aldığımı kanıtlarım ama müşterimle yaptığım sözlü münakaşayı kanıtlayamam. Yine de merak eden olursa ödeme kayıtlarını buraya koyabilirim.

11 gün sonra gelen cevap.....

İyi günler, 11 gün sonra cevaplanan çağrının mazereti olmayacaktır. Ancak biriken çağrılar nedeni ile çağrınızın cevaplanması zaman almıştır. MSSQL sunucusu 2008 olarak önümüzdeki hafta hizmete girecektir. Ancak yeni açılacak olan hostinglerimizde bu veritabanı aktif olacaktır. Şu anda isteğinize cevap veremiyoruz. İyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.