HaykoTube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Kemal usta düzeltelim onu "Geçirmişler Olsun"
Bu arada arkadaşım sana ne diyeceğimi bilmiyorum lise ortamı diyorsun "süt çocuğu" tarzı kelimelerden bahsediyorsun acaba kaç yaş arası bi lise?
Bende lisedeyim bırak "süt çocuğu" tarzı kelimeyi "süt" kelimesi bile geçmez.
Biri senin damarına acayip basmış bu çok belli anlatışından.
Benim arkadaşlardada oldu böyle vakalar, yahu anlamıyorum ne kadar kolay herşeyi boşvermek isyan çıkartmak herkesle yıllarca uğraştılar dalga geçtiler bunlar tuz-biber zaten bunlara dayanırsan lise bittiği zaman emin ol daha doğru dürüst göremezsin bile o ameleleri.
Bırak ezmeye kalksınlar seni git Allahından bul de geç neden üsteliyorsun adama tekme-tokat giriyorsun, sanki dedi diye kız arkadaşın seni bırakıp onla çıkmaya başlıycak hem unutma sayısal sınıfındayım diyorsun bende sayısalcıyım şunu unutma "Meyveli Ağaç Taşlanır". Bu okul bitene kadar onlar gibi ne adamlar seni taşlıyacaklar, o zaman alayına tekme tokat gir, haklıyken haksız duruma düş onlar arkadan gülsünler. Bak ne güzel diyor demi herşey?
Lise son sınıftayım bende, benimde başımdan geçti hepsine dedim git Allahından bul kardeşim. Çok zorladılar gittim müdüre anlattım derdimi gerekeni yaptı daha olay burda bitti.
Bence bir daha kendini fazla zorlama uzaklaştırma ile kalsın cezan.