Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bu konuyu açacağım aklımın ucundan geçmezdi fakat websahibi.com dan şikayetçiyim. Açılan çağrılara cevap vermiyorlar. Eskiden bu çağrı işleme alınmıştır diye mesaj atarlardı artık onu yapanda yok. İyice zıvanadan çıktılar. Daha önceden de bu tarz sorunları yaşadım çalışmayan mailler için 3 gün bekledim kimseye kötü söz etmedim. Ama arkadaşlar kimi zaman bir gün kybettiklerimizi bir hafta bile kurtaramayabiliyor. 2 - 3 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi dönen çağrı merkezlerinden bıktım usandım. Bu arada saatlerce açılmayan sitelerde cabası. Ben olan olmuş biten bitmiş zihniyeti güden bir insanım. Kalkıpta 3 gün cevap verilmeyen çağrılara 3 gün sonra cevap verildiyse yandı gülüm keten helvam diye ortalıkta bağırmanın bana bir faydası dokunmayacağını düşünürüm. Bu konuyu açmamda iki neden var.
1. Çağrılarıma anında geri dönüş yapacak işini profesyonel yapan bir firma biliyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.
2. Bu firmanın işine, hatta işinize, hatta size gerekli saygıyı göstermediğini bilin.