azizarslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GAMEOFCS.COM > NAM-I DİĞER DOLANDIRICI HASAN KARAMAN

05.03.2009 tarihinde 90 TL. para yatırdım hesabına. Sözde üç adet ip ve hosting alacaktık. İşini iyi yapamadı. Eline yüzüne bulaştırdı. Paramızı geri istedik, yok PTT eft’si çok geç oluyor, yok banka havale yapmadı, yok sistemler sorunlu, hocam kusura bakma kredi kartı borçlarım var onları ödeyip sonra senin paranı ödeyeceğim, gameofcs’yi devrediyorum, ordan para gelecek, bankaya otomatik ödeme talimatı verdim, ordan sana para gelecek… vs vs vs. Bu çocuğun hayatı yalan dolan düzenbazlık. Hâlâ paramızı gönderecek 7 ay 11 gündür paramızı gönderecek beyefendi. msn@hasankaraman.tk msn adresi

Siz siz olun bu ahlaksızın yaptıklarını yanına bırakmayın. Bundan şikayetçi olan başka birileri de varsa lütfen bu başlık altında toplanalım ve şikayet edelim. Bu iş savcılığa kadar gider. Ben de bu şerefsizi süründürürüm.

Buyurun resim:
Konusunu actıgınız firmayı kapatalı 7 ayı gecti sanırım. Bizim Geri ödeme sartlarımız ortada. Googleden arastırıp o zaman ki sitede yazılanları gorebilirsiniz. Arkadasa hosting de saglanmıstır. 3 Adet ip de saglanmıstır. Musteri memnuniyetinden dolayı bizimle calısmak istememiştir. Bizde Sitemizde yazan geri ödeme kosullarına gore % 50 geri ödeme yapabilecegimizi belirttik. Kendisi bunu kabul etmedigi icin geri ödeme surekli gecikti. Kendi isteginize gore Sitemizde yazan % 50 degil %100 luk bir geri ödemeydi. Ve bu konuda ısrarını surdurunce geri ödeme askıya kaldırıldı. Kendisine geri ödeme yapılmayacak denmedi. Kimsenin parası bizde kalmadı kalmazda.