Dualwarior adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bug mug yok oyunda zaten varsada ben rastlamadım.Siteyi popmundo internet kütüphanesine gönderdim orayada kabul ettiler.
Fakat yakında ücretli grafik işleri yapacağım sayaçlı avatar grup yükseliş grafiği vs. gibi hizmetler vericem ücretli bunlar sorun olur mu?
Müdür bu şirketin insiyatifinde olan bir şey.
12-10-2009 itibarı ile Türkiye'de Popmundo tescillenmiş. Bilgisayar, yazılım, internet, şapka, oyuncak, matbaa ve EĞİTİM alanlarında tescillenmiş.

Firma ileride senin siten çok popüler olursa ve bundan rahatsız olursa tepene çökebilir.

Özellikle tescilde oyunların online sağlanması, eğitim verilmesi hizmetleri diye belirtilmiş. Yani kanunen senin o marka üzerinden oyunun nasıl oynanacağı ile ilgili bilgi verme hakkın da yok.

Ama bu tarz işler şikayete bağlıdır. Yani firma dava açmadan ya da şikayetçi olmadan sana bir şey olmaz.

Firmalar da dereyi geçene kadar ayıya dayı derler. Oyun tutulana kadar ekstra destek veren yükünü hafifleten yeni oyuncu kazandıran oyunun eğitimini veren destek sitelerine ses çıkarmazlar. Yalnız yarın çok daha popüler olduklarında firma yönetimi değişir ya da karar değiştirirler eğitimi de desteği de biz veririz derler. O zaman senin bütün emeği boşa gidebilir.

O yüzden böyle siteleri projelik düşünmeyin. Daha kısa vadeli ve ciddiye almadan kısa çabuk paraya çevirmeyi denemenizi öneririm. Başkasının tescilli markası üzerinden proje geliştiremezsiniz.