Arkadaş susayım bişeyleri söylemiyeyim diyorum zorla söyletiyorsunuz.Yazıklar olsun sizin gibi yalakalara...
Bu konuda yazdığım yorumlardan - rep aldım hep.
Arkadaş bu ülke 5 kuruşlara satılmadı mı?Bu ülke hiç uğruna defalarca satılmadı mı?Halen daha satılıyor.
Sizin gibi yalakalar olduğu sürece daha çok satılır.Ne idiği belirsiz,bizler tarafından abartılan bir dmoz için bu ülkeyi satmaya,yapılanlara değer mi?Para mı veriyo size dmoz?Vermediği halde kalkıp pkk sitelerini ekleyen bir dizine,editörlerine sahip çıkıp burda boş laf yapıyorsanız yazık vallaha size yazık...
Bugün bu dizin için pkklı itlerin yaptıklarına göz yuman sizler yarın Allah bilir nelere göz yumarsınız.Verdiğiniz - repler haram olsun.Alın dmoz'u.Neyse bozmayacam ağzımı
Azcık mert olun,delikanlı olun evet dmoz editörlerinin çoğu bu konuda yanlış yapıyor deyin.- rep vermeyin kalleşçe.Delikanlı olun adam gibi ufak çıkarlar için bazı şeylere göz yummayın...
Tüm editörlere değil.Ama bu şerefsizliklere göz yumup savunanlara yazıklar olsun.- rep vermeye devam edin dmoz editörleri bu replerim bitmicek nasılsa
Satılmışlar sürüsü sizi :@

r10.net üyelerinden(Bu yalakalar hariç)özür diliyorum bu çıkış için...Ama mecbur bıraktılar