aslında ***** işini adam gibi bilen insanlar yapsa bence çok daha iyi olur hem piyasa için hemde vatandaş için.
ama her iştede olduğu gibi adultta çok para var hadi site açalım deyip , babasının cebinden 5 lira domain 15-20 lirada host parası alan (kimisi host sponsoru ile iş yapıyor para bileödemiyor) sonra ücretsiz yada varez bir script ile birkaç ta bloglara ***** link kasan daha yaptığı işin ne yasal sorunlar yada nekadar külfetli bir iş olduğunu bilmeyen vatandaşlar iş yaparsa daha bu gibi birçok piyasanında b.........ku çıkacaktır.
nedense forumda gözlemlediğim birşey var. nezaman ***** ile konu açılsa birileri günahtır yapmayın şu şöyle bu böyle deyip duruyor. açan adamda sanmıyorumki ***** sevaptır ver elizabet, sevinsin abaza gardaşlarım

kimse salak değil bence herkes yaptığı işin azçok farkında.
ama ***** kadar adam açmış flim izleme ya da indirme , açmış full mp3 indirme , açmış tüm dizilerin full versiyonları , açmış varez sitesi , açmış bilmem kaç kontöre falan filan sitesi ,ligtv vs....ama
BİR ALLAH'IN KULU DA KARDEŞİM SEN GÜNAH İŞLİYORSUN YAZIK GÜNAH MİLLETİN KUL HAKKI VAR ÇOK BÜYÜK GÜNAH İŞLİYORSUN demiyor kusura bakmayın ama bu bir çelişkidir bence kimseyi savunduğumda yok günahsa bunlarda günah sevapsa hepsi sevap. saygılar.
edit:Birileri bana ahlak dersi vermek için -rep vermiş Kendi düşüncelerimizi söylemek Ahlaksızlık oluyorsa bilemiyorum o arkadaşa sadece gülüyorum

yazık