schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şüphelerin olmasın Çok ama çok sağlam bu işleri iyi bilen bir avukat var.şu anda burdan kim olduğunu söylemem fakat büyük firmalara ve kanallara belediyelere bir çok yere davalar açan tecrübeli tanıdığım var.Büroları var her dalda uzman avukatları var.
Sana mutlaka yardımcı olacaktır.
Bu işi mutlaka bir yerinden çevirip bir yerlere bağlar bu maduriyeti giderebilir.
Eğer ciddi anlamda düşünüyorsan ve istanbuldasan pm at seni görüştürmek için randevu alabilirim.
Bu konuları "Sosyal" bir olgu olarak ele alacak avukatlar bulmak kolay mı onu bilmiyorum Don Kişot'ların çoğu bu dünyayı terkedeli çok oldu. Arada sırada benim gibi bir iki sıyrık çıkıyor ama onlarda belli bir yere kadar.

Normalde aksiyon planım ve nereleri bilgilendireceğim belli. Ancak hukuki olarak hareket planı elde olursa elbette atılan her taş ses çıkarmakta öte etki yapar, çarptığı yerde büyük gedikler açar.

Aksiyon gerek aksiyon...Sanırım birşeyler yapılan global anlamda bu bir ilk olacak. Gördüğüm herkes şikayet ediyor ama nedense kafasını da kuma sokmaktan da çekinmiyor.

Dedim ya "Akıncı Beyi" mi dersiniz, "Don Kişot" mu yaparsınız adını, ama bir şekilde deli olmak lazım.

Necil Fazıl Kısakürek'in "Gençliğe Hitabe" adlı yazısında dediği gibi

"'Kim var? ' diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan fert fert 'ben varım! ' cevabını verici, her ferdi 'benim olmadığım yerde kimse yoktur! ' fikrini besleyici bir dâva ahlâkına kaynak bir gençlik... "

tümünü bu linkten okuyabilirsiniz : http://www.antoloji.com/siir/siir/si...siir_id=162309