güzel siteydi ama para cezası felan olmaz sadece göz korkutuyorlar.Bence hiçbişey yapamazlar.Herkes boşta olan her alan adını regleme ve kullanma hakkına sahiptir diye düşünüyorum.O mallar kendilerine seni rakip görüyorlar herhalde :/
Bakara karı boşamak kolay derler müdür.
Adamlar trademark. Milyar dolarlık şirket. Sırf millete ibret olsun diye sallandırırlar adamı.
Who is bilgilerini gizlemekmiş. Kimden neyi gizliyorsun. Açarlar californiada bir dava 3 günde kredi kartı bilgilerinden, registraa nameserver değiştirirken kullandığın ip adresinden kim olduğunu 1 haftada bulurlar. Ona da gerek yok. Yer sağlayıcıların hostingcilerin hepsi fatura kesmek müşteri bilgilerini tutmak zorundalar. Mahkemeden bu hesap sahibi kimdir diye bir yazı göndersinler de hostingcine yiyorsa söylemesin hesap sahibinin kim olduğunu
Mahkemeye saati bin dolarlık avukatla gelirler, milyar dolarlık şirketi zarara uğrattığın tescilli markalarını taklit ederek çıkar sağladığına ilişkin bir dava açarlar. 100 bin dolar tazminat isterler. Mahkeme 15-20 bin dolar tazminata hükmeder. Üstüne bir de ceza davası açtırırlar parayı geçersin hapse girmeyeyim diye uğraşırsın. Bir de seni mahkum etmek için harcadıkları her kuruşu da kaybedeceğin mahkemede sana yıkarlar.
Böyle insanlara yanlış yol göstermeyin. Bu iş tamamen karşıdaki adamın niyentine bakar. Şirket kötü niyetle seni mahkum etmeye kalkarsa hem hapis cezası yersin, heö tazminat cezası yersin.
BİR DE WEBMASTERLIK YAPIYORSANIZ ŞUNU ÖĞRENİN ARTIK.
HERKES HER BOŞTAKİ ALAN ADINI REGLEME HAKKINA SAHİPTİR AMA
HERKES HER REGLEDİĞİ ALAN ADINI KULLANMA HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.
Adamın marka hakkı var. Adidas diye ayakkabı çıkarınca nasıl yakalandığında tepene çökerlerse facebook diye sitesini tescil eden adamın markası ile internette faaliyet gösterirsen tepene çökerler.
BEN BU SİTEDE ANLADIM Kİ TÜRK WEBMASTERI NE HAKKINI BİLİYOR NE HUKUKUNU. Domaini babasının malı, hostingciyi gizlilik yemini etmiş kan kardeşi, devletin yasal kurumlarını da atlatabileceği salaklar yığını olarak görüyor. 18 yaşını geçtiniz mi adam sayarlar çocukça hatanızın cezasını adam gibi verirler.