schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olayı çarpıta çarpıta kendini haklı çıkartıyorsun hocam.
dmoz wikipedia ekşi hepsini kapatalım diye bişey diyen oldumu ne diye lafı oralara çekiyorsunki?
ama benim kişisel fikrim eğer vatana laf uzatıyorsa bölücü siteler yazılar doldurulmuşsa bana faydasını söylermisin o sitelerin? o zaman kapatılsın çıkarcılar 3 5 kuruş kazanmak uğruna benliğini satan kişiler üzülebilir ben üzülmem aksine sevinirim.
Kim hangi site olursa olsun pkk ve bölücü terör sitelerini destekliyorsa kapansın kardeşim. Hayret bişey amma eveleyip geveliyorsunuz.Aksini iddaa eden varsa açık açık yazsın ne diye lafı dolandırıyorsunuzki?
Bu konu hakkındaki son mesajımdır;

Dmoz'un kapatılmasını neden bu kadar çok istediğinizi, imzanıza bakarak az buçuk kestirebiliyorum aslında. Neyse, Dmoz kapanırsa Türk web küresi imzanızdaki dizinlere kalacaksa vay hâlimize.

İmzanızdaki dizin ile Dmoz'u karşılaştırarak bir sonuca varmak istiyorum;
  • Dmoz reklam yayınlamaz, zira herhangi bir çıkar amacı taşımaz. Ancak imzanıdaki dizinde her boş alanda reklama rastlıyoruz.
  • Dmoz, bünyesinde sunduğu dillere çok önem gösterir ve editörlerin katılımı ile geniş çeviri projeleri gerçekleştirir. Ama imzanızdaki "Türkçe" dizinde, "cool siteler" veya henüz çevirisi yapılmamış menü isimleri yer alır.
  • Dmoz w*rez ve korsan gibi emek hırsızı içeriğe sonuna kadar karşıdır. Ama imzanızdaki dizin, "serial, crack" gibi, kişisel düşünceme göre içerik teröristliği olan kelimeler ile hit toplamaya çalışır.
  • Dmoz sadece kuruluş felsefesini ön plana çıkararak site listelemeye çalışır, ama imzanızdaki dizin Alexa istatistiğini reklam aracı olarak kullanmaya çalışır.