KalpdE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
su anda irc kapattırdım apletin dosyaları irc subdomaini gittiqi icin ftp yüklü deil o yüzden acılmadı ya dostum inanki zaten bu iste karım yok canlı para 180 demisim zaten baska ne yapayım ki zaten aplete biz 150 vermistik benim bu iste kazancım yokki okadar zaman irc yi büyütmek icin uqrastık zaten useridevar s u anda mirc useride var web useride web useri mirc userinden cok ve güzel yerlerde sayfaları var mircindir papatyascript papatyasohbet kelebebekscript kelebeksohbet kacakscript seksimankenler gibi ekstradan subdomainleri de var okadar emek verilmis yani link toplamısım siteyi bi yerşlere getirdik ancak ben sanalı bırakdıqım icin satıyorum yoksa bi kazancım yok zaten 3 secenek vermisim birinden biri mutlaka sanada uyuyodur ilgin için tesekkürler apletide aksam yerlestiririm göz gezdiirisin
Tmm teşekkürler ama benm eschat vardı irc actırıp link düşünüyordum o yüzden flaxchat fazla işime yaramayacak

KalpdE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
of be adamım bırak dedektifliqi alıcıysan yaz yoksa gereksiz posta gerek yok bence .
Sakin..