Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Win7 rc1 ilk kurduğumda, msnden atıyorum dosya alıcam masaüstü seçiyorum izinler yok diyordu ve dosyayı masaüstüne boş olarak keydediyordu, tekrar kaydet dediğimde ise düzgünce kaydediyordu. Arada bir böyle yapıyordu, format atıp tekrar aynı dvdden kurdum düzeldi daha da bir hata ya da sorun görmedim. Tabi bazı şeylerde uyumsuzluk sorunları olabiliyor ama uyumluluk moduyla onların da çoğu aşılıyor. Microsoft forumlarında "çalıştırılamaz" denen parmak izi okuyucuyu bile uyumluluk moduyla çalıştırmayı başardım. Final sürümünü netbook'a kurdum ama masaüstünü kullandığım kadar kullanmıyorum tabi netbook'u, rc1 bile yetiyor masaüstünde ise.
Win7 & Vista sürümlerinde önerdiğim bir ayar var. Güzelce kurulum yaptıktan sonra ayarlarımızı driverlarımızı kuruyoruz. Ardından Bilgisayarımıza sağ tıklayıp yönet diyoruz oradan userleri seçip administrator hesabını aktif ediyoruz. Oturumu kapatıp admin hesabına geçiyoruz tekrar bilgisayarıma sağ tıklayıp userlerden eski userimizi siliyoruz ve yalnızca administrator'u kullanıyoruz bu sayede full admin yetkimiz oluyor programlar bizden onay almıyor, sağ tıklayıp yönetici modunda çalıştır dememize gerek kalmıyor vede yetki sorunları ortadan kalkıyor ....

mskunt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,
yaklaşık 2 aydır win 7 kullanıyorum.
sürekli ekran kartının yeni versiyonu kurmanız lazım dıey action center da uyarı veriyor. kabul ediyorum indirip kuruyo,sonra yenide aynı mesajı veriyor?
makina hp pavilion 2xxx serisi .ekran kartı nvidia.
teşekkürler
Win7 hangi yapı ? 7600RTM'mi acaba ? Eğer driverinizin güncel olduğnudan eminseniz yapmanız gereken butür uyarıları kapatmak olacaktır.

vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapı7100 kurulu aylardır eski pcmde.
ne kadar daha kullanabilme hakkım var?
Crack vb.. yaptıysanız istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
Fakat 7100 sürümü yeni ve kararlı bir sürüm değildir. Şuan için 7600RTM yada RC1 sürümünü Kasım ayına girincede FULL Win7 Kullanmanızı öneririm. Unutmayın şuan win7 kullananlar beta sürümleri kullanmaktadır...