CoskunDeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle Anlaşılmıştım Ama Anlaştığımın Dışında Özellikler İstedi. Olay Aşağıda Anlatılmıştır...
"Hakkımı Helal Etmiyorum "nullsoft" Bunu Bilin Yeter. Sizin Gibi İnsanlar ( Emek Hırsızları ) Olduğu Sürece bu İşi Yapma İsteğimizde Azalıyor. 2 Akşamdır Xml İle Uğraşıyorum Fakat Ertesi Akşam Siz Gelip Bana phpden Okucak Diyorsunuz Bende Tamam Diyorum. Dediğim Fiyat Artar Diyorum Ne Kadar Diyorsunuz Bende 100 Diyorum 2 Banner İçin Sizde Yok Kalsın Diyorsunuz. "
İlk Önce 2 Banner İçin 50 dedim 40a yap dedi tamam dedim. başladım 2 akşam uğraştım xmlden veri okutmak için okuttum dediğimdende özellikli birşey yapıyordum fakat bunları yaşadım yorum sizin...
2 aksam ugrastin ???? bende seni allaha havale ediyorum bana o aksami diyorsun bu aksam yapamicam yarin saat 14:00 teslim edicem ben geliyorum beyfendi ortalikta yok. neymis bilgisayar onune gecmemis gecseydin kardesim niye o saati veriyorsun ve gecmiyorsun ben zaten bu yuzden senden banner almicaktim!!!!!. verdigin zaman sozunu tutmadin tutsaydin alirdim.

sonra 100 tl bi banner o ne ya sen bana site tasarim mi yapiyorsun ???

bende sana hakkimi helal etmiyorum 1 saat bekledim seni o gunu.