Yanlis anlamayin ama Ertugrul Saglam 24 oy alacak ne yapti?

Kayserisporin kadrosu zaten cok iyiydi. Ligi 5-6. sira bitirdi. Bana gore ortada basari yok, zaten Kayeri Tolunayla bile ligi 6-8 arasinda bitiriyor.

Besiktasta iken sacmasapan yabancilar getirdi, kulubu borca soktu. Sonra 8-0'lik Liverpool olayi var. Sacma sapan ukrayna takimina UEFA on eleme turunda elendi. Turkiyede zaten BJK her zaman ilk 4'te bitirir. Eleman ligi 4. bitirdi.

Gecen sene Bursa'nin kadro zaten iyiydi. Ilk 6 haftada 15 puan yapmisti. Daha sonra klasik yatis moduna gecti. Ertugrul Saglam geldikten sonra hafif kipirdandi, klasik siralamadaki 5.lik yerine oturdu. Bu sezonda Trabzonspor sacmalarsa 4. olur, sacmalamazsa klasik 5. pozisyonuna oturur. Bence ligin en kaliteli 2. defans hatti Bursada. Forvetlerde cok saglam. Yani ligi 4., 5. sirada bitirirse, normal pozisyonu olur.

Ben sahsen Ertugrul Saglamda dogru zamanda dogru yere kapak atmak disinda bir beceri goremiyorum. Zaten beceri olsaydi, BJK ile biseyler yapardi. Tamam iyi adamdir, delikanlidir, saglamdir. Ama bu is hakkinda bir bilgisini henuz goremedik arkadasin. Milli takim icin bence kesinlikle yeterli degil. Yarin birgun Ertugrul Saglam ile Ingiltereden 8 yeme ihtimalimiz var.