İleriki zamanlarda vBSEO tarihe karışacak gibi görünüyor.
Yada Jelsoft ile anlaşma yaparlar.
vBSEO kadar SEOlarının kaliteli olduğunu sanmıyorum açıkcası ancak geliştirecektirler zannedersem.
ne kadar geliştirilirse geliştirilsin vbseo performansı vermez,
vbulletın ıhtıyac doğrultusunda çağa ayak uydurdu ancak sadece uydurmuş,
wordpress de neyse vbulletındede o sadece seo,
vbseo dakı olgu çok çok çok farklı,
vbseo ıle yapabielceklerınızde bır sınır yok, ıster kelıme reklam yaparsınız ıster adsenseye gore evet şıkkını tıklarsınız metanız ona gore ayarlanır vs. vs.
vbulletın ust versıonlar evet vazgeçilebilir ama vbseo vazgeçilmez diye düşünüyorum.
Arada zarar eden blog uygulamasını alanlar oldu bariz, 30$ verdik aldık şimdi uprage 180 $ ıstıyor blog bedava verıyor madem oyle bana blog için ucret düşmesi lazım.
İyice karışmış olay .
Bence asıl olay on siparişin alınması, ortada bahsedılen bır forum ekran goruntusu vs. var ama kendısı yok ucretı alınıyor, demosu dahı verilmemiş karanlıkta yurumekden farkı yok,
Muhtemelen vbulletının ızledığı yolu şoyle düşünuyorum ben;
bakıyorlar en çok lısans hangı tarıhte bııyor, o tarıhden 3 - 5 gun sorna yenı versıyon çıakrıyorlar, muhtemelen şimdide nakıt yukseltebılmek ıcın boyle bir olayın içine gırmışler, kullanıcı 1 yıldır bekletıp ortada yumurta yokken tavayı ısıtıyorlar, kimileri nede olsa yumurtanın adı var dıye alıyor kımısıde yumurtayı gormeden yemem dıyor...