Abartmayın yahu. İsmini söylediğiniz Google servislerinin Türkçeleştirilmesi projelerinde yüzlerce kişi görev aldı, bunu tutup da sadece Selim Şumlu'ya mâl etmek saçmalık. Yanlış anlaşılmasın; Selim Şumlu'yu küçümsemiyorum, zia o PHP-Nuke gibi önemli servisleri de Türkçeleştirmiştir, ama bir üniversite öğrencisini birkaç çevirisinden dolayı Türk web küresinin lideri yapmak abesle iştigâl etmektir.
Kaldı ki bu iddiaların sahipleri Selim Şumlu ile görüşse ne olur? Selim Şumlu'nun cevap bile vereceğini sanmam, Dmoz'un resmi forumu resource-zone'u takip edenler Maxcoder'ın bu konulardaki tepkisini tahmin edebilirler.
Editör notlarını dış dünya ile paylaşmak yasaktır; eğer editör notlarını paylaştığınız ortaya çıkar ve bu metaların kulağına giderse editörlüğünüz sonlandırılabilir.
Senin yazdıklarını internette yüzlerce kişi yazıyor, nerede bu söylediklerinin marjinalliği? Klişe savunmalardan dem vurup, Dmoz'a eklenemeyenlerin klasik cümlesi "Dmoz Türk düşmanı"nı söylemenin neresi farklı?
Asıl uyutulmak, Türk'ün büyük hoşgörüsünü bir kenara itip, tüm dünyanın erişebildiği siteleri, devekuşunun saklanmak için başını kuma sokması misâli sadece Türkiye'de yasaklatmaktır.
Olaylara Yüzeysel Bakma Bende İstemiyorum Benim Sitelerimle Pkk Sitelerinin Bir Arada Olmasını... Bu Forumda Herkes Benim Gibi Düşünüyor...
PKK Siteleri Cirit Atarken Bazılarımızın Yaptığı "İnsanlara Faydalı Siteler" Dmoz Kategorilerinde Listelenmiyor. Listelenenlerde Kaldırılıyor... Birde Diyorlar Dmoz'un Amacı İnsanlara En Faydalı Siteleri Bir Arada Toplamak Diye... Yemişim Böyle Amacı...
Birde Yazdığın Yazılarda Demişsin Dmoz'a Eklenemeyenlerin Klasik Cümlesi Diye Demekki Sen Eklendin Dmoz Kapanırsa Banada Birşey Olur Diye Eteklerin Tutuşuyor Galiba... Neyse.....
Arkadaşlar Dmoz Editörlerine İngilizce-Türkçe Olarak
"Pkk Bir Terör Örgütüdür 30.000 İnsanımızı Şehit Etmiştir, Türkiye Devleti Ülkesi ve Milletiyle Bölünmez Bir Bütündür. Kurdistan İsimli Bir Yer Yoktur ve Asla Olmayacaktır Sizi Kınıyoruz vs vs vs" diye İlgili PKK Sitelerinin Bulunduğu Kategorilerden Çıkarılması için Mail Atalım....
.......