Alıntı
Dmoz Türkiye'nin başında PcNet editörü Selim Şumlu vardır. O adamın sayesinde Google, Adsense ve Adwords gibi hizmetler Türkçeye çevrilip Türkiye'ye sokulmuştur ve onun sayesinde bugün burda webmasterlar para kazanıyor . Ama siz sayesinde para kazandığınız adamın başını çektiği bir olaya sayıp sövüyorsunuz.
Böyle webde kınamalar cartlar curtlar facebook sayfalarıyla artislik yapmaya çalışmayın. Madem düşüncelerinizde kararlısınız gidin PcNet dergisine konuşun adamla. Yemez ama böyle bol keseden sallarsınız. İftira atmak kolay erkekseniz sizi Dmoz Türkiye editörü Selim Şumlu ile görüşmeye davet ediyorum...
Abartmayın yahu. İsmini söylediğiniz Google servislerinin Türkçeleştirilmesi projelerinde yüzlerce kişi görev aldı, bunu tutup da sadece Selim Şumlu'ya mâl etmek saçmalık. Yanlış anlaşılmasın; Selim Şumlu'yu küçümsemiyorum, zia o PHP-Nuke gibi önemli servisleri de Türkçeleştirmiştir, ama bir üniversite öğrencisini birkaç çevirisinden dolayı Türk web küresinin lideri yapmak abesle iştigâl etmektir.

Kaldı ki bu iddiaların sahipleri Selim Şumlu ile görüşse ne olur? Selim Şumlu'nun cevap bile vereceğini sanmam, Dmoz'un resmi forumu resource-zone'u takip edenler Maxcoder'ın bu konulardaki tepkisini tahmin edebilirler.

Alıntı
arkdaşlar dmozda arama yaparsanız Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili sitelerin eklediğini göürüsünüz konuya açan arkdaş bana siteni pm atarmısnın niye eklenmemiş kontrol edip ve size gerikirse kanıtıyla buraya veriyim lütfen konuyu yanliş yerlerle saptirmayalim
Editör notlarını dış dünya ile paylaşmak yasaktır; eğer editör notlarını paylaştığınız ortaya çıkar ve bu metaların kulağına giderse editörlüğünüz sonlandırılabilir.

Alıntı
Kalkıp klişe şablon şeyler yazıp durmayın en uyuz olduğum şey.Olup bitenleri görmemek için salak aptal olmak lazım.Parayla bile ekleme yapıldığı tescilllenmiş bu kadar şeyler yapılıyor hala korkudan aman bişey olmasın aman kapanmasın diye göz yumuyor görmezden geliyorsunuz.Kapanırsa kapansın kardeşim.Pkk siteleri ile benim siteler aynı yerde olacaksa olmasın.ne dmozu takarım nede başka bişeyi.
işte bizi böyle böyle uyutuyorlar.!
Ayrıca benim sen bu sahinler adlı kişi için nerelere başvurduğumu neler yaptığımı biliyormusun?
geçmiş konulara bakar görürsün.Senin gibi klişe şablon kelime kullanıp gülüp eylenmedim.Gerekli girişimler ve gerekli şeyleri yaptım en azından üzerime düşen görevleri yapığıma inanıyorum.
Senin yazdıklarını internette yüzlerce kişi yazıyor, nerede bu söylediklerinin marjinalliği? Klişe savunmalardan dem vurup, Dmoz'a eklenemeyenlerin klasik cümlesi "Dmoz Türk düşmanı"nı söylemenin neresi farklı?

Asıl uyutulmak, Türk'ün büyük hoşgörüsünü bir kenara itip, tüm dünyanın erişebildiği siteleri, devekuşunun saklanmak için başını kuma sokması misâli sadece Türkiye'de yasaklatmaktır.