DunyaSheLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamda ßenim Demek istediğim ßu adamda oradan ßi şekilde makine alıyor ve hattın gittiğini kendisinden duydum aldıgı bayii midir artık orasını bilemiyorum ne oluyor diye bir soru sorduğunda ben götürmüyorum diyor hattı 900 sunucu var hepsi gidiyor diye ßir cevap geliyor. ben alman netdirekt le de çalıştım semih beyden alıyordum ozamanlar sunucuyu ama hiç memnun kalmamıştım makineye virüs ßulaştı dediler 3 günde diger hard diske sistemi kurup taşıyamadılar ve bütün irc müşterilerim gitmişti. kendileri sitelerinde söylerler saate aldırmadan ne istiyorsun derler herkez bu alemde böyle diyor. şirket olsa bile...
İyide siz sadece söylentilerle bu boyutta bir girişimin aksine konuşamazsınız ki

Gördüğünüz gibi biz aylardır kullanıyoruz ve bu bahsettiğiniz kesintileri, ciddi durumları yaşamadık. Ha yaşasaydık kafayı yerdik, sorumluyuz çünkü müşterilerimize karşı. Yani bu şekilde savunmazdık.

Şunu da açıkça söyleyebilirim, Netdirekt Almanya'dan memnun değiliz, ara sıra kesintiler yaşıyoruz.

Ek olarak Netdirekt A.Ş. web sitesinden bir alıntı;
Merkezi Frankfurt'da olan Netdirekt, 2009 Nisan ayında konusunda sektör lideri olan 3 kuruluşun oluşturduğu bir konsorsiyum ve Netdirekt'in tecrübesi ile Türkiye'de Netdirekt A.Ş. adı altında faaliyetlerine başlamıştır. Son derece üstün ve teknolojik yapıya sahip olan netdirekt , kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş birinci sınıf internet erişimi sunar.