Arkadaşım ilk önce css nin html nin ne olduğunu öğreteyim. Sonra verdiğin örnekler ile kendi kendini komik düşürdüğünü anla . Herşeyden önce şunu belirteyim bu başlıkta insanlar birilerine ve öncelikle sana yardımcı olmak için birşeyler yazıyor. BHCooder a tavrını tasnif etmiyorum. Kaba tabirlerle saldırganca yazarlara laf atmazsak daha kaliteli davranış olur.
Css ve html yi komple ayırmak baştan yanlış. Hele table ve css yi ayırmak komple yanlış. Css kullanmak demek table kullanılmayacak anlamına gelmez. Css çok geniş bir mevzu. Yeri geldiğinde table kullanılır sitelerdeki senin verdiğin örnek sitede yani
Türkiye İş Bankası adresindede css kullanılmıştır.
http://www.isbank.com.tr/CSS/Main.css adresinden bakabilirsin css sayfasına. Table kullandı diye css kullanmadı anlamına gelmez. Kullanılan tableleri css ile şekillendirip konumlandırabilirsin. Stil yaratırsın css ile. Ama tableın yaptığını full divler ilede yapabilirsin o da ayrı mevzu.
senin dediğine katılmıyorum, konuyu anlamadan dallama gibi atılmışsın hemen , sanırım sen konunun kafasını görmedim, pardon okumadın. adam orda sadece html mi yoğunlukta kullanılmalı yoksa css mi yoğunlukta kullanılmalı diye sormuş. sizde tutmuşsunuz css ile html kavramını birbirinden ayrı görmeye başlamışsınız. bence ilk mesajı tekrar okuyup sonrasında kendinize bir sorun bakalım acaba yeteri kadar css ve html bilgim varmı diye. burda benim anladığım sizin html ve css bilginiz konuyu ve anketi açan kişi kadar bilgili olmadığınızı göstermektedir. Lütfen bilmediğiniz konularda BHCooder gibi sende yorum yapma. Yoksa sanada bir cevap gelir oturursun aşağı.