arkadaş sen bir girermisin
Akbank ve
Türkiye İş Bankası ye. akbankın sitesi sadece div lerle olayı bitirmiş hiç tablo vs. yok. ama iş bankasına girdiğimizde adamlar 9 kere tablo açıp kapatmışlar ama akbankta hiç tablo yok. görünüş itibarı ile ikiside gayet kaliteli gözükmekte. bu siteler sanırım yeterince global arkadaşım. bana göre div lerle yapılmış bir site prefabrik bir konut gibidir. tablolar kullanılarak yapılmış bir sitede betonarme bir konut gibidir benim gözümde. tablo içlerinde css ve divler kullanılabilir elbette.
Arkadaşım ilk önce css nin html nin ne olduğunu öğreteyim. Sonra verdiğin örnekler ile kendi kendini komik düşürdüğünü anla . Herşeyden önce şunu belirteyim bu başlıkta insanlar birilerine ve öncelikle sana yardımcı olmak için birşeyler yazıyor. BHCooder a tavrını tasnif etmiyorum. Kaba tabirlerle saldırganca yazarlara laf atmazsak daha kaliteli davranış olur.
Css ve html yi komple ayırmak baştan yanlış. Hele table ve css yi ayırmak komple yanlış. Css kullanmak demek table kullanılmayacak anlamına gelmez. Css çok geniş bir mevzu. Yeri geldiğinde table kullanılır sitelerdeki senin verdiğin örnek sitede yani
Türkiye İş Bankası adresindede css kullanılmıştır.
http://www.isbank.com.tr/CSS/Main.css adresinden bakabilirsin css sayfasına. Table kullandı diye css kullanmadı anlamına gelmez. Kullanılan tableleri css ile şekillendirip konumlandırabilirsin. Stil yaratırsın css ile. Ama tableın yaptığını full divler ilede yapabilirsin o da ayrı mevzu.