Çok büyük bir şikayette bulunmayacağım.Sizlere şikayet etmek için açmadım belki kendileri girip okurlar konuyu çok iyi olur.
Radore 'de 1 adet makinam mevcut yaklaşık 700 küsür TL ödeme yapıyorum her ay otomatik ödemede birde adamlarıda uğraştırmıyorum takır takır k.k 'tından çekim yapıyorlar.
Bir haber sitem mevcut , 3 gün önce makina sapıttı siteler doğru düzgün açmıyor aradım dedimki site açmıyor ama FTP girebiliyorum bir bakarmısınız dedim tabi dediler , ticket attım root bilgilerini verdim vs. 2 saat oldu haber yok , sonra cebimden ulaştılar sağolsunlar ilgileniyorlar. Başka bir arkadaş adını hatırlamadım o dediki direk verin ben ilgilenicem makinanızla ona verdim bilgileri akşam oldu hala haber yok sonra ben aradım dedim ki hala kapalı vs. dediler çok yüklü SYN alıyorsunuz ilgileniyoruz vs. Alla halla diyorum kim saldırır ki.. Neyse
Ben şirket dışında olduğum için ilgilenemedim tabi çok büyük bir ziyaretçiside yok diye nasıl olsa adamlar halleder dedim uğraşmadım.
Sonra ben müsait oldugumda tekrar baktım hala kapalı siteler. ssh'tan girdim baktım Tek bir IP'den SYN geliyor devamlı , IP'yi google bi yaziyim dedim bakim bi baktım bir oyun sunucusunun IP'si alla halla dedim.
iptables deniyim dedim tek IP olduğu için banladım IP'yi ve herşey düzeldi.
Şimdi koskoca radore bunu düşünemedimi beni 1,5 gün uğraştırdılar ? O kadar ücret ödüyorum insan biraz bişeyler yapar.
Destek vs herşey çok güzel ne zaman arasam açıyorlar telefonları ama icraat biraz geç oluyor. Biraz daha özen göstermeleri gerektiğini düşünüyorum.