MerTUraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pkk ile ilgili hiç bir siteye Türk editörler dokunamıyor. Bunu öncelikle bilmeniz lazım... Yetkiler Amerika tarafından alınmış durumda. Ayrıca Dmoz bir dizindir reklam ve propaganda aracı değil. Bir sitenin dmozda ekli olması editörlerin o sitenin görüşlerini benimsediği anlama gelmez. İlk sayfada KR@LKSK'in de söylediği gibi ABD'nin en büyük düşmanı terör örgütlerinin dahi siteleri yayınlanmakta Dmoz'da. Sizin siteniz ile ilgili de bir sitede eğer 1 tane dahi kaynak belirtilmeksizin yapılmış bir alıntı varsa o site dmoz'a uygun değildir kurallar açıktır. Ben "Allah Büyük" diye site açıyım doldurayım içini c/p sonra dmoz eklemeyince dmoz dinsiz diyim mantıklı mı? Zaten benim sitemin içeriği başka sitelerde var dmoz neden bir de beni eklesin?
Dmoz Türkiye'nin başında PcNet editörü Selim Şumlu vardır. O adamın sayesinde Google, Adsense ve Adwords gibi hizmetler Türkçeye çevrilip Türkiye'ye sokulmuştur ve onun sayesinde bugün burda webmasterlar para kazanıyor . Ama siz sayesinde para kazandığınız adamın başını çektiği bir olaya sayıp sövüyorsunuz.
Böyle webde kınamalar cartlar curtlar facebook sayfalarıyla artislik yapmaya çalışmayın. Madem düşüncelerinizde kararlısınız gidin PcNet dergisine konuşun adamla. Yemez ama böyle bol keseden sallarsınız. İftira atmak kolay erkekseniz sizi Dmoz Türkiye editörü Selim Şumlu ile görüşmeye davet ediyorum...

ben her zaman bu işlerde tekel olunmasına karşıyım.İşte bunun için karşıyım.Arkadaşın hayatı google olmuş, dmoz olmassa olmaz olmuş, klişe laflar şablon kelimlerle korunmaya çalışılmış.

"
Dmoz Türkiye'nin başında PcNet editörü Selim Şumlu vardır. O adamın sayesinde Google, Adsense ve Adwords gibi hizmetler Türkçeye çevrilip Türkiye'ye sokulmuştur ve onun sayesinde bugün burda webmasterlar para kazanıyor . Ama siz sayesinde para kazandığınız adamın başını çektiği bir olaya sayıp sövüyorsunuz.
"
demişsin ne alaka nerden buraya bağladın hocam?
madem Türkiye başında bu adam varsa bu daha vahim bir durum, böyle bişeye bilerek göz yumuyorsa zaten ciddi zeka sıkıntısı var, eğer bilmiyorsa bişey diyemicem.
O adam ciddi kaynakları Türkçe ye çevirdiyse buna bir lafımız yok fakat Türkçe ye çevirirken zahmet edip o tür siteler içinde bir girişimde bulunsaydı.

Ayrıca ben o kişiyi tanımam etmem gidip ne görüşecem ? görüşmesem bişey mi yapacakmışki yapacak olsa şimdiye yapardı.
Kalkıp klişe şablon şeyler yazıp durmayın en uyuz olduğum şey.Olup bitenleri görmemek için salak aptal olmak lazım.Parayla bile ekleme yapıldığı tescilllenmiş bu kadar şeyler yapılıyor hala korkudan aman bişey olmasın aman kapanmasın diye göz yumuyor görmezden geliyorsunuz.Kapanırsa kapansın kardeşim.Pkk siteleri ile benim siteler aynı yerde olacaksa olmasın.ne dmozu takarım nede başka bişeyi.
işte bizi böyle böyle uyutuyorlar.!
Ayrıca benim sen bu sahinler adlı kişi için nerelere başvurduğumu neler yaptığımı biliyormusun?
geçmiş konulara bakar görürsün.Senin gibi klişe şablon kelime kullanıp gülüp eylenmedim.Gerekli girişimler ve gerekli şeyleri yaptım en azından üzerime düşen görevleri yapığıma inanıyorum.