Selamun aleyküm..
Bu üyelik ali'ye aittir. Bana attığı özel mesaj aracılığıyla üyeliğiyle mesaj yazıyorum.
Kırıkkale Üniversitesi - Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Adım Cevdet.
Eğer Kırıkkale Üniversitesi'nde birini arıyorsan ; destek@rapografi.net ekleyebilirsin arkadaşım.
DMX adlı lamer arkadaşa gelince. (: Ona karanfil sokaklarında verdiğimiz ders yetmemiş. Biraz daha akıllı olmazsa meyve bıçağıyla önümüze çıktığı günleri ona hatırlatıp gereken işlemi bir güzel yaparım Ankara'ya dönünce. ^^
Cewo.. - Rapografi.Net Admin
Not : Demeden geçemeyeceğim. Bir zamanlar bu lamer bizim yanımızdaydı. Belki biz onun yanındaydık. Herşey para ile olur sanıyordu fakat biz onun tercihlerini beğenmedik ve ayrıldık. (: Artık o yok. Biz varız. Biz iki kişilik dev kadroyuz. Biz ph7 ve Cewo'yuz. Rap dünyasındaki en değişik fikirlerle bizi karşınızda göreceksiniz. En değişik sistemlerle karşınızda olacağız. Biz farklıyız hep farklı kalacağız. PARASIYLA iş yaparak değilde ARKADAŞLIĞIMIZLA övüneceğiz. (:
Hadi kalın selametle.. - (destek@rapografi.net - KÜ-Elektrik-Elektronik Mühendisliği (D204))