Arkadaşlar birde ben kendime bir sistem yazdım ama kurduğum site sayısı artıyor ben yeni bir şey eklediğimde tüm sistemdeki ana kaynak dosyalarını tarayıp update edebilecek bi sistem oluşturmak istiyorum
süper bi sistem değil ama ne sürekli geliştiriyorum
install falanda yazıcam update işinide halledersem projemi her yerde aynı şekilde geliştirmeye devam edeceğim işin para gayesi ne kadar olsada ben zaten bir firmada çalışıyor başka projelerle de paramı kazanıyorum. ama bu projem istediğim ölçüye getirirsem çok daha büyük bi projenin başlangıcı olacak.
update olayında mantık yürütüyorum
hangi dosyaların değişeceğini belirleyip yükleme yapabilirim ancak yeni bir dosya eklediğimde ne olacak db ayar dosyalarını da içine alabilir yada o siteye özel dosyalar olabilir.
kaynak dosyalarını belli bi klsöre toplayıp orayamı uygulamalıyım yoksa başka yokmu izlemeliyim.
fikir anlamında yardımcı olursanız sevinirim...
not projemi daha sonra açık kaynak olarak sunmayı da düşünüyorum php bilgim çok fazla değil ama bu konuda yaratıcı düşüncelerim var... yani bir şeyler yapmayı seviyorum. bilmediklerimi öğrenerek yeni bir şey ler yapmak çok hoşuma gidiyor....