forumda çok kişi ücretleri düşürenler için bir takım girişimlere başladılar ama nedense bu girişimi yapanlarda sonra ucuz satmaya kalktı
sizler gibi verdiği hizmetin daha ne olduğunu bilmeyen kişiler yüzünden
adamlar bize geliyor ücretlerimizi gördüğünde çok çok pahalısınız diyor halbuki ücret aynı uzun zamandır değişmedi neden pahalı diyor şu forumda kendisine firma süsü veren verdiği hizmetin hem ne olduğunu bilmeyen hemde makina param cıksında nasıl cıkarsa cıksın mantığı ile bilinçsizce satış yapan kişiler yüzündendir
siz hiç benim ucuza vps verdiğimi gördünüzmü.?
göremezsiniz ve görmiceksinizde
sizler bir vpsye 30 tl teklif verirken ben aynı vpsye 70 tl teklif veriyorum
ama nedense sizin gibiler aldığı 30 tl nin hem kölesi oluyorlar hemde o vpsyi verdğine bin pişman oluyorlar uyariyorum ucuza vps vermeyin başınız ağrır örnek olarak bu konuda ucuza vermeyin para almadan vermeyin bilmeyene vermeyin ama dinleyen yok

az mantıklı olun yaws adamlar sizi görüp bizi pahalı diyor bunu fark ediyor ama aradaki kaliteyi fark edemiyorlar
yazdıklarımı isteyenler üzerine alabilir benim için problem yok ama akıllı olan bir kişi iyi niyetimle yazdığımı ve esası ile doğru yazdığımıda anlar
konuya olan son mesajımdır
diğer mesajımda belirttiğim gibi kimsenin ticaret politikası beni alakadar etmez isterse ücretsiz dağıtsın isterse çok yüklü bir miktara satış yapsın bu firmanın satış politikasıdır benim hiçbir firmaya mudahale etme gibi bir durumum yok ve ben halimden gayet memnunum
sizede fazla söyliyecek bir cümlem çünkü insanlarla sokak ağzıyla muhattab oluyorsunuz benim mekanımda benimle böyle muhattab olursanız 1 dakika bile yanınızda oturmam.
Merhabalar...Konuya cevap yazmak bile istemiyordum ama bu kadar tartışmaya gidince yazma gereği duydum.Msibilisim.net Aydın yaklaşık 2 yıl kadar
www.detayshell.com internet hizmetleri bünyesinde çalışmış vede hosting firmasının buralara gelişinde çok büyük emeği vardır,kendisini tanırım vede kesinlikle emek hırsızlığı vs gibi bir seyinide duymadım.Şimdi gelelim ücret konusuna bu işi yeni yapmıyorsunzu galiba Şahin bey ? Her gün ben bana gelipte hesap açtırıp su gün parasını yatıracam diyipte giden çok kişiler oluyor bunların içinde r10.net kullanıcılarıda var ama ne oluyor ben her benle çalışıp ödeme günü kaçan kişi için bir konu açsam sabahtan akşama kadar 1000 tane konu olur ama boş konu.
Aydın hizmetinizi begenmemiş yada beğenmiş sorun yasamıştır başka bir firmayla çalışmaya karar vermiştir.Sizin demekki ödeme verdiğiniz süreç deneme süreçidir,bu yüzdende bence biraz daha iyi düşünü ve yorumlarınızı öyle yazınız.Amacım burada kimseyi kollamak yada karalamak değil herkes burada iş yapıyor o yüzdende üzerine basarak söyluyorum sizden ,benden yada başka bir firmadan hizmet alıpta ödemesini yapmayıp kaçan kişiler böyle foruma yazmakla düşündüğüm şey aydının yani msibilisim.net 'in başka firmaya geçmesiyle sizde kendi gururunuza yediremeyip buraya konu açmanız..
Not: Üstüne basarak söyluyorum amacım kimseyi kollamak yada kimseyi karalamak yada yaptığı işi küçük görmek degildir sadece görüşlerimi yazdım.Aydında gayet iyi bir şekilde profosyonel diye bilecegğim kadar IRCd kurulumunu iy ibilen birisidir.
İyi Forumlar..
orasına bişi diyemem ben başlıkta belirttiğim gibi bu kişiye sanırım cumartesi günüydü şahin bey ilgilendiği için ve hesabı sistemden silindiği için tam zamanını veremicem bu kişi şahin bey'e gelip vps talep etmiş tabi bizimki iyi niyet kişi şahin beye 'yalvarmış' biraz ve şahin ise onu kıramamış normalde böyle birşey mümkün değil ama kıramayıp vermiş bu 'hatayı' yapmış başka firmaya geçmesi gurur vs.. değil
bu başlıktaki amacım kişiyi ve kişinin ticaret hayatını karalamak veya kötülemek asla değil sadece başımdan geçen bir olayı anlatıyorum bu yazıyı okuyanlar nasıl değerlendirise değerlendirsin orası beni bağlamaz ama yazdıklarım tamamen başımdan geçmiştir onun için alıcıların ve satıcıların iyi düşünmesi gerekir
iyi çalışmalar efendim