Yok Beni UyaranLardan Biri Mehmet Keskin Yazılarımı O yazmıyor . O da Benim Düşündüklerimi Düşünüyor. Biz Sizden İrc kurulumu İstemedik İstemeyiz Okadar da Düşmedik Sadece Services Komutunu Kabul Etmeyen Makinanıza Bir Bakın Dedik Kale Bile Almadınız Firewall konusunu Şunun İçin Açtım Çok Pahalı Cümlesini Kullandığınız İçin Sayın Dearshell Yöneticisi Size de Birşey Diyeceğim Kimsenin Piyasayı Baltalıdığı Yok Çok ArkadaŞım Var Hayli Ucuza ama yıllardır Bir Sürü Referansıyla Hizmet Sağlayan Evet Bazı Yerler Ucuza Kötü Hizmet Sağlıyor Olabilir Ama Düşüncem Şu Ucuza Kaliteli Hizmet Hosting Olmaz Diyenlere inat Ucuza Satıyoruz Biz Kaliteyi Tabirinizle UCUZ'dan Vermek istiyoruz Siz de köklü Bir Firmasınız Takib Ediyorum Biliyorum Verdiğiniz Fiyatları Hakederek Veriyorsunuz Ama Kaliteyi Ucuzdan Vermek isteyenler de olabilir Ben Henüz 3-4 günlük olduğum için Paketlerimi Bile Belirlemedim Sitem Bile Yok Fakat 1 Reseller 3 de IRC-d müşterim Var Bile Vps min Gelecek Ay Ücreti Bile Çıktı Yani Bende ucuza Satacağım.. Teşekkürler Şimdiden İyi Kötü Herkesin Yorumları için Karınca Host ßence Yeter Beyefendi Ama Yok Yetmez Diyosanız Devam Edebiliriz Sanal Az çok Beni de tanıyor Sizi de