Merhabalar...Konuya cevap yazmak bile istemiyordum ama bu kadar tartışmaya gidince yazma gereği duydum.Msibilisim.net Aydın yaklaşık 2 yıl kadar www.detayshell.com internet hizmetleri bünyesinde çalışmış vede hosting firmasının buralara gelişinde çok büyük emeği vardır,kendisini tanırım vede kesinlikle emek hırsızlığı vs gibi bir seyinide duymadım.Şimdi gelelim ücret konusuna bu işi yeni yapmıyorsunzu galiba Şahin bey ? Her gün ben bana gelipte hesap açtırıp su gün parasını yatıracam diyipte giden çok kişiler oluyor bunların içinde r10.net kullanıcılarıda var ama ne oluyor ben her benle çalışıp ödeme günü kaçan kişi için bir konu açsam sabahtan akşama kadar 1000 tane konu olur ama boş konu.
Aydın hizmetinizi begenmemiş yada beğenmiş sorun yasamıştır başka bir firmayla çalışmaya karar vermiştir.Sizin demekki ödeme verdiğiniz süreç deneme süreçidir,bu yüzdende bence biraz daha iyi düşünü ve yorumlarınızı öyle yazınız.Amacım burada kimseyi kollamak yada karalamak değil herkes burada iş yapıyor o yüzdende üzerine basarak söyluyorum sizden ,benden yada başka bir firmadan hizmet alıpta ödemesini yapmayıp kaçan kişiler böyle foruma yazmakla düşündüğüm şey aydının yani msibilisim.net 'in başka firmaya geçmesiyle sizde kendi gururunuza yediremeyip buraya konu açmanız..

Not: Üstüne basarak söyluyorum amacım kimseyi kollamak yada kimseyi karalamak yada yaptığı işi küçük görmek degildir sadece görüşlerimi yazdım.Aydında gayet iyi bir şekilde profosyonel diye bilecegğim kadar IRCd kurulumunu iy ibilen birisidir.

İyi Forumlar..