MSI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekli Açıklamayı LinuxReseller Ayrıca Yapmıştır Şuan Çalıştığım Firmanın Sahibi Mehmet Keskin Heryerde Referansımdır Yıllardır Hukukumuz Var Keşke Önceden Gelseydi Aklıma onunla iş Yapmak Ne Bir Firewall Koruması Ne Başka Bir koruma Hayal Gücüm Değil Bu Gerçek Burda Gerçekleri Konuşuyoruz Ettiğiniz Yardımıda Söyledim Cevap Yazmaya Gerek Duymadığınız Destek İsteğimi de Yazdım Firewall Korumasını Neden Almıyorsunuz Diye Sorduğumda Çok Pahalı Bilmem Kaç dolara Bilmem mbit Veriyorlar Diye Cevap Veren Bir Firmadan Ne beklenebilir ki Hata Bizde Evet Fakat Şuan Vps Sağlayıcım da Memnun Bende Müşterilerim de ..
Madem Konuşacağız Madem Birbirimizi Kötüleyeceğiz Yapalım Ozaman
Karınca Hosting:
Destek isteğine Cevap Vermeye Bile Tenezzül Etmeyen Bir Firmadır
Sunucularında Firewall vs. Hiç Bir koruma Dahi Mevcut değildir Küçük Bir Saldırıda Dikkat edin Derim
IRC-d işi de yapmalarına Rağmen IRC-d kurulumu Bile bilmiyorlar
Sustum. İşinize Bakın Sadece bunu Söylüyorum Bu Bir Tavsiyedir
beyfendi her yazdığınız mesajın % 80 eleganttost hakkında iltifatlar var bizim konumuz eleganthost değilki niye böyle çelişkili yazılar yazıyorsunuz tahminimce yazınızı bile eleganttost hazırlıyor

siz bırakın firewall vs..

başta ne konuştığumuzu yazın buraya yoksa başta sizin vps özel cisco firewall mı takcağımızımı konustuk ? ben öyle birşey hatırlamıyorum
biz vps müşterilerimizin irc kurulumu ve 3. sıra türü işlerini yapmaya hükümlü değiliz ama yinede yardımcı olduk ben burda Kötüleme yapmıyorum yanlış anlamayın başlıkta belirttiğim gibi başımdan geçen hoş olmuyan ilişkileri belirtiyorum malum günümüz piyasası çok karmaşık dolandıran dolandırana onun için hem müşteri hemde satıcıların bilinçlenmesi amacıyla böyle bir tartışma başlığı açmak istedim