MSI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cpanel Trial di Bu Bir . Size Kaç Kere Destek isteğinde Bulunduk Cevap Dahi Gelmedi. Konuşmayı Kaydetmedim. Ama Unutmuyorum
Ben:
Merhabalar Efendim
Karınca:
Merhabalar Buyrun
Ben:
Efendim Sunucuda servicesler kurulu olarak gözüküyor fakat gelmiyor telnetten ps x çekiyorum komutu almadığını görüyorum bakabilir misiniz
Karınca:
- ses yok 7/24 Açık Olan Msn Adresime Bir Cevap Daha Gelmedi. Düşünebiliyor musunuz 7 yıldır kurduğum services leri kuramadım.. Bir IRC-d kurulumcusu için bu ne demektir Bu işi Bıraksın Demektir. Meğersem Sunucularındaymış Sorun Bende Değil
Karınca Sizi Kötülemek İstemiyorum Yapmaktan Nefret Ettiğim Şeydir Beni Zorlamayın Lütfen İşinize Bakın İşinize Yapın Biz emek Hırsızlığı yapacak Olsak ElegantHost ada yapardık Fakat Ücreti Eksiksiz Yattı Gerekli desteği de ALdık ve yaptığım manuel kurulumlarda da hiç bir sorun yaşamıyorum Tıpkı Eskisi Gibi Msibilisim Sorunsuz Hizmet Herkese iyi Satışlar İyi çalışmalar Herkes işine Baksın
evet hayal gücünüzün ne kadar yaratıcı olduğu belli oluyor,

biz her satılan cpanel vps'ye lisans alırız
destek alamadım diyorsunuz biz baştan belirttik size irc 'kurulumu' yapmıyoruz diye ama yinede okadar işimizin içinde yardımcı olduk size
ilk mesajınız ile şuanki mesajınızı arasında çelişki var birdaha cevap yazmıyorum diyorsunuz ama yazmaya devam ediyorsunuz

bu cümleniz çok dikatimi çekti acaba bunu sizmi yazdınız

En İyi Hizmeti Vermek İstiyoruz Bunu En iyi Hizmeti alarak Yapabiliriz.

en iyi hizmeti bulmak için emek hırsızlığı yapmak insanların hakkını yemek mi gerekiyor