bildiğim kadarıyla 15 günlük iade süresi vardır alışverişte.. belki arkadaş memnun kalmayıp iade etmiş olabilir . direkt emek hırsızlığı diye nitelendirmek biraz yanlış bana kalırsa.. arkadaş yardım istemiş sizde hem satışınıza destek olmak hemde yardım amaçlı yardım etmişsiniz insiyatifinizi kullanarak.. şimdi siz yardım ettiniz diye - ki güzel birşey bu bana kalırsa- memnun kalmadığı bir ürünü almak zorunda değil MSI .
beyfendi tabi yardımcı olacağız ne demek bizi bilen bilir 24 saat online durumdayız en ufak sorunda mudahale ediyoruz
ticarette şöyle bir kural vardır ilk başta konuşursun pazarlığını yaparsın
başta anlaştığın ney ise aynısı yapmak zorundasın
kimsenin hizmet sözleşmesinde 'vps' gibi ürünlerde geri iade yoktur ve doğal olarak bizim hizmet sözleşmesinde de yoktur kişi bunu bildiği halde bize gelip vps istedi ve 'pazartesi' günü faturasını ödiyeceğini talep etti daha sonra eksiksiz teslim ettik vps hiçbir ücret almadık ve gerekli tüm ayarlamaları
yaptık kendisi gelip rica etti bunlar normalde servisimiz dışındadır ve birgün bize gelip şöyle bir cümle belirtti
'vps de irc çalışmıyor hesabımı kapatın'
beyfendi olurda bukadarda olmaz cPanel'in nekadar olduğunu biliyormusunuz ?
veya bizim zamanımızın nekadar değerli olduğunu biliyormusunuz ?
hakkını ödiyen ve kural dışına çıkmıyan müşterilerim dururken ben niye beni dolandıran kişiye hizmet edeyim ?
biraz katı yorum yapmışsınız
lütfen bizide düşünün